ye-logo.v1.2

Регбі-7. Хмельничани ледь не переграли «Олімп»

Спорт 2264
Матчі хмельничан проти харківського Олімпу в регбі-7 доволі часто бувають напруженими
Матчі хмельничан проти харківського Олімпу в регбі-7 доволі часто бувають напруженими. Фото: з архіву

В Одесі відбувся перший тур чемпіонату України в Суперлізі з регбі-7.

Розпочався чемпіонат України з регбі-7. Матчі першого туру пройшли в Одесі, де основними фаворитами вважалися діючий чемпіон країни харківський «Олімп» та віцечемпіон хмельницький «Еволюшн Севенс». І саме ці команди дійшли до фіналу першого туру, в якому переможця визначили вже по завершенні основного часу.

Шлях хмельничан до фіналу не був легким. На груповій стадії «Еволюшн Севенс» здобув дві непрості перемоги. Спочатку наші регбісти виграли в львівського «Сокола» 19:10, а згодом переграли команду-господаря – одеський «Кредо-1963» з рахунком 14:12. У півфіналі суперником «Еволюшн Севенс» став харківський «Легіон XIII-ШВСМ». І команді з Хмельницького вдалося обіграти й цю команду – 26:19.

У вирішальній грі на хмельничан очікував титулований «Олімп». І цей матч видався доволі важким для обох команд. Адже два тайми по сім хвилин завершилися внічию 7:7. А тому переможця визначалися в додатковий час – до першої «золотою спроби». І саме «Олімпу» вдалося занести м’яч у залікову зону хмельничан та виграти фінал з рахунком 12:7.
Отож, після першого туру турнірну таблицю очолює «Олімп». «Еволюшн Севенс» йде на другій позиції. Третю сходинку посідає «Легион XIII-ШВСМ».

Попереду на команди очікують ще два тури змагань, за підсумками яких і визначать призерів чемпіонату. Другий тур запланований 6 червня в Львові, третій – 4 липня в Харкові. Ну, а в Хмельницькому в серпні, вже традиційно, команди розіграють Кубок України з регбі-7.

Попереду ж регбі-15, в якому виступає хмельницьке «Поділля». 22 травня хмельничани вдома прийматимуть київський «Антарес».

Читайте також: «Поділля» - «Олімп»: проблеми чемпіону створили, але на рівних не зіграли (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую