ye-logo.v1.2

У Хмельницькому влаштували благодійний забіг із фарбами холі (ФОТО)

Спорт 3018
На старті забігу хмельничани обсипалися різнокольоровими фарбами
На старті забігу хмельничани обсипалися різнокольоровими фарбами . Фото: автора

Зібрані гроші спрямують на допомогу безпритульним тваринам.

Сьогодні вранці, шостого червня, у Хмельницькому близько двох сотень містян зібралися у парку Чекмана, аби влаштувати благодійний кольоровий забіг. Серед бігунів були спортсмени, любителі спорту та навіть ті, хто вперше в житті вийшов на пробіжку. Жодних вікових обмежень – дистанцію долали і школярі, і пенсіонери.

Яскравою подію зробили фарби холі. Саме ними хмельничани після розминки обсипалися на старті забігу. Після того різнокольорові бігуни долали дві дистанції – на п'ять і на десять кілометів.

Як розповідають організатори події, таким чином хотіли привернути увагу до проблем безпритульних тварин. Тож завдяки забігу хмельничани не лише змогли провести активно час, але й зібрати гроші на утримання мешканців місцевого притулку для тварин.

«Кожної неділі ми збираємося в парку та разом бігаємо. Цього разу вирішили зробити цю подію яскравішою і масштабнішою. Щоб захід був максимально корисним, ми долучили до забігу організацію «Врятуй життя». Виручені кошти зі стартових внесків ми передамо на утримання тварин. Завтра про все прозвітуємо у соцмережах, - розповідає організаторка забігу Сніжана Кріль. – Ми не очікували такого фідбеку від людей. Сподівалися хоч би сотню учасників зібрати, а зареєстровано близько двісті. Багато ще на місці дореєстровувалися».

Надихнувшись реакцією хмельничан, активісти задумалися над організацією наступних заходів. Розповідають, цікаві ідеї вже є, але поки їх не анонсуватимуть.

Як проходив кольоровий забіг, дивіться у нашому фоторепортажі:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую