ye-logo.v1.2

Фан-зона «Євро-2020»: де в Хмельницькому безкоштовно покажуть футбольні матчі

Спорт 4294
Збірна України свої матчі в групі на Євро-2020 проведе в Амстердамі та Бухаресті
Збірна України свої матчі в групі на Євро-2020 проведе в Амстердамі та Бухаресті. Фото: uaf.ua

У Хмельницькому просто неба транслюватимуть матчі чемпіонату Європи з футболу.

Вже завтра, 13 червня, збірна України з футболу зіграє свій перший матч на чемпіонаті Європи, який мав відбутися ще в 2020 році, але через карантин його перенесли на рік. Суперником українців стане збірна Нідерландів. І хмельничани матимуть змогу побачити цей поєдинок на великому екрані (розміром 6 на 4 метри), який встановлять у Молодіжному парку, який поруч з міським пляжем.

«Ми отримали дозвіл на трансляцію матчів «Євро-2020», але лише за участі збірної України, - розповів сайту «Є» начальник управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Сергій Ремез. – Екран, на якому транслюватимуть ігри нашої команди, встановимо в Молодіжному парку за волейбольними майданчиками. Поки маємо дозвіл на показ матчів збірної України лише на груповому етапі. В разі, якщо наша команда вийде з групи, то будемо вирішувати питання з показами й інших поєдинків України».

За право показати хмельничанам матчі збірної України на «Євро-2020» потрібно було не лише отримати відповідний дозвіл, а й заплатити 20 тисяч гривень. І, за словами Сергія Ремеза, з міського бюджету відповідну суму ніхто не витрачав, а знайшли спонсорів, які погодилися дати ці гроші, щоб любителі футболу могли зібратися на свіжому повітрі та підтримати збірну України.

Отож, 13 червня перший матч України проти Нідерландів. Він розпочнеться о 22.00 за київським часом. 17 червня наша команда о 16.00 зіграє проти Північної Македонії. Ну, а заключний поєдинок у групі проведе 21 червня о 19.00 проти Австрії. Усі ці три поєдинки планують показати у імпровізованій фан-зоні в хмельницькому Молодіжному парку.

Читайте також: «Епіцентр» - «Поділля»: три голи та перше місце хмельничан

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую