ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують на показ футбольного матчу Швеція - Україна

Спорт 2035
Матч Швеція - Україна покажуть на екрані Молодіжному парку
Матч Швеція - Україна покажуть на екрані Молодіжному парку. Фото: з архіву

Футбольна збірна нашої країни продовжує свої виступи на Євро-2020, а відтак її можна підтримати в імпровізованій фан-зоні.

Чемпіонат Європи з футболу триває. Збірна України, яка вперше в своїй історії вийшла до 1/8 фіналу Євро, 29 червня зіграє проти Швеції. Та чи транслюватимуть цей матч у Молодіжному парку в Хмельницькому, де до цього показували поєдинки збірної України на спеціально встановленому екрані?

«Ми отримали дозвіл на показ матчу Швеція-Україна, а тому 29 червня можна буде прийти до Молодіжного парку та по вболівати за нашу збірну», - повідомив сайту «Є» начальник управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Сергій Ремез. За його словами, якщо Україна переможе шведів, то наступний матч проти переможця пари Англія-Німеччина, скоріше за все, також покажуть у Молодіжному парку.

Нагадаємо, за право показати хмельничанам матчі збірної України на Євро-2020 в Молодіжному парку потрібно було отримати відповідний дозвіл, який коштує 20 тисяч гривень. Відповідну суму сплатили спонсори.

Отож, матч Швеція – України можна безкоштовно переглянути на екрані в Молодіжному парку 29 червня. Початок поєдинку о 22.00.

Читайте також: Євро-2020. Україна – Північна Македонія: як за нашу збірну вболівали в Хмельницькому (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую