ye-logo.v1.2

Євро-2020. Україна – Північна Македонія: як за нашу збірну вболівали в Хмельницькому (ФОТО)

Спорт 2687
У хмельницькій фан-зоні Євро-2020 17 червня вбовальники раділи перемозі збірної України
У хмельницькій фан-зоні Євро-2020 17 червня вбовальники раділи перемозі збірної України. Фото: автора

У фан-зоні Молодіжного парку просто неба вдруге показали матч чемпіонату Європи з футболу.

17 червня збірна України з футболу провела свій другий матч на чемпіонаті Європи з футболу 2020 року, який через пандемію перенесли на 2021 рік. І, якщо в першій грі українці поступилися Нідерландам з рахунком 3:2, то сьогодні Україна з рахунком 2:1 здолала збірну Північної Македонії. І другий матч нашої збірної, як і перший, можна було подивитися просто неба в Хмельницькому в імпровізованій фан-зоні.

Біля екрану, який встановили в Молодіжному парку, на матч проти македонців зібралися декілька сотень прихильників та прихильниць футболу. Щоправда, як зізналися деяких з них, вони не настільки сильно люблять футбол, як просто вирішили повболівати за Україну на свіжому повітрі. Хоча більшість людей, схоже, є справжніми фанатами цієї гри. Адже протягом усього матчу емоційно спостерігали за грою, яка відбувалася в Бухаресті.

Коли на 29 хвилині матчу Андрій Ярмоленко відкрив рахунок у матчі, то біля екрану в Молодіжному парку чимало людей підскочили до гори та почали обніматися. Вигукуючи: «Гоооол», вболівальники раділи. А згодом «дубль №2», адже через 5 хвилин забив Роман Яремчук.

У перерві ті, хто дивився матч у хмельницькій фан-зоні, обгорювали події першого тайму. Казали, що Україна добре грає, але потрібно забивати ще. Та в другому таймі гра змінилася і вболівальникам довелося частіше хвилюватися, адже збірна Північної Македонії відіграла один гол. Утім, все завершилося хеппі-ендом. Україна перемогла 2:1 і продовжує боротьбу на Євро-2020.

Свій наступний матч наша збірна зіграє 21 червня о 19.00. Суперник - Австрія. Цей поєдинок також транслюватимуть у Хмельницькому на екрані, який на час Євро-2020 встановили в Молодіжному парку.

Читайте також: Футбол. «Метал» - «Поділля»: фінал, який став історією (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую