ye-logo.v1.2

Хмельницькі велосипедисти привезли нагороди з Кубку України

Спорт 2317
Першим етапом була індивідуальна гонка на час на дистанції 18,5 кілометрів
Першим етапом була індивідуальна гонка на час на дистанції 18,5 кілометрів. Фото: Федерації велосипедного спорту Хмельницької області

Змагання складалися з багатоденної гонки та гонки критеріум.

З 7 по 10 жовтня в Одеській області відбувся командний Кубок України у багатоденній гонці, а також фінал чемпіонату України у гонці критеріум. Близько 60-ти спортсменів взяли участь у змаганнях, шестеро з яких представили Хмельницьку область. Про це повідомили у Федерації велосипедного спорту Хмельницької області.

Першим етапом була індивідуальна гонка на час на дистанції 18,5 кілометрів. Найкращий час серед жінок продемонструвала хмельничанка Вікторія Мельничук. П’яте місце у юніорки Дарини Нагуляк.

Другим та третім етапами були групові гонки. У п’ятницю чоловіки проїхали 136 кілометрів, жінки – 102 кілометрів. І на цьому етапі Вікторія Мельничук виявилась найшвидшою. Високі позиції серед жінок зайняли наші юніорки: Анастасія Плоцідим – четверта, Дарина Нагуляк – шоста. Єдиний представник у чоловічій категорії фінішував 19-им.

Наступного дня дистанції складали 115 та 84 кілометра. Одинадцятим серед чоловіків фінішував наш Дмитро Качур. Серед жінок четвертою була Вікторія Мельничук.

Фото: Федерації велосипедного спорту Хмельницької області. Близько 60-ти спортсменів взяли участь у змаганнях, шестеро з яких представили Хмельницьку область.

Всі наші спортсмени виступали у складі змішаних команд з представників різних областей. У підсумку посіли наступні місця:

Дмитро Качур – срібний призер командного Кубку України у багатоденній гонці серед чоловіків.

Вікторія Мельничук, Вікторія Пархомюк – переможниці.

Анастасія Плоцідим, Дарина Нагуляк – срібні призерки у категорії “жінки”.

Також, четверте місце у Ірини Слободян.

В останній день змагань, у другому, фінальному турі визначили призерів чемпіонату України у гонці критеріум. Серед юніорок другою у фінальному турі була Анастасія Плоцідим, п’ятою – Дарина Нагуляк. За сумою перемогу здобула наша Анастасія Плоцідим. Дарина – четверта, Наталія Сафронюк – сьома, Віолетта Кондрут – 12-та.

Серед жінок четвертою у турі стала Вікторія Мельничук, шостою – Вікторія Пархомюк. За сумою Пархомюк – четверта, Мельничук – сьома, Дарина Беляк – 16-а.

Читайте також: Хмельничанин став бронзовим призером чемпіонату cвіту з більярдного спорту

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую