ye-logo.v1.2

Хмельничанин став бронзовим призером чемпіонату cвіту з більярдного спорту

Спорт 1527
Загалом українська збірна виборола на чемпіонаті світу одну срібну та дві бронзові нагороди
Загалом українська збірна виборола на чемпіонаті світу одну срібну та дві бронзові нагороди. Фото: пресслужби Хмельницької обласної державної адміністрації

12-річний спортсмен брав участь у цих змаганнях у складі національної збірної команди України.

Хмельничанин Михайло Ларков став бронзовим призером чемпіонату cвіту з більярдного спорту серед юніорів, який проходив у Молдові. Про це повідомили в пресслужбі Хмельницької обласної державної адміністрації.

«Із 3 по 8 жовтня у місті Кишинів, республіка Молдова, проходив чемпіонат світу з більярдного спорту серед юніорів «Вільна піраміда». У змаганнях брали участь 46 спортсменів з восьми країн», - йдеться в повідомленні.

Майстер спорту України Михайло Ларков став бронзовим призером чемпіонату світу. 12-ти річний хмельничанин брав участь у цих змаганнях у складі національної збірної команди України з більярдного спорту.

«Ще в юному віці проста зацікавленість більярдом переросла у професійне заняття цим видом спорту. І вже у 10 років Михайло Ларков став чемпіоном Хмельницької області з більярду серед чоловіків. Далі була низка призових місць та перемог у чемпіонатах України серед юнаків. А вже сьогодні перша нагорода на міжнародній арені, «бронза» чемпіонату світу з більярдного спорту серед юніорів», - зазначили в пресслужбі Хмельницької облдерж адміністрації.

Загалом українська збірна виборола на замаганнях одну срібну та дві бронзові нагороди.

Читайте також: Хмельницькі боксери-професіонали отримали перемоги на змаганнях в Києві

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую