ye-logo.v1.2

Волейбол. Городоцька команда єврокубкові матчі, ймовірно, проведе в рідних стінах

Спорт 1621
7-8 грудня Епіцентр-Подоляни в Городку можуть зіграти два матчі проти команди з Угорщини
7-8 грудня Епіцентр-Подоляни в Городку можуть зіграти два матчі проти команди з Угорщини. Фото: facebook.com/epicentrpodolyany

Такою є попередня домовленість між командами.

Волейбольний клуб «Епіцентр-Подоляни» в 1/16 фіналу Кубка Виклику має двічі зіграти з угорською командою «Пензудьор». За регламентом євро кубкових змагань, переможця цього протистояння мають визначити у двох матчах, один із яких мав би пройти в Будапешті, другий – в Городку. Але, ймовірно, обидві гри відбудуться на Хмельниччині.

«7 і 8 грудня у рідному Городку на домашній арені СК «Епіцентр» (за попередньою домовленістю сторін), у рамках 1/16 Кубка Виклику, команда Маріуша Сордила проведе дві зустрічі з угорським клубом «Пензудьор», - повідомили в пресслужбі городоцького волейбольного клубу. - Представник Будапешта зірок з неба не хапає, проте вкомплектований добротно, і має у своєму складі двох бразильських легіонерів. Відповідно, успішний результат у протистояннях із ним, ймовірно, стане для наших хлопців хорошою реабілітацією в очах уболівальників за невдачу у Суперкубку України. А заодно і додатковим стимулом для наступних перемог на євроарені».

Нагадаємо, 16-17 листопада в Городку мали пройти матчі 1/32 фіналу Кубка Виклику, в яких місцевий «Епіцентр-Подоляни» повинен був приймати ВК «Братислава». Але матчі не відбулися через захворюваність гравців команди зі Словаччини на COVID-19. І рішенням Європейської конфедерації волейболу до наступного етапу вийшла команда з Хмельниччини.

Читайте також: Футбол. «Епіцентр» - «Чайка»: рахунок, який здивував обидві команди

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую