ye-logo.v1.2

Волейбол. «Епіцентр-Подоляни» - «Братислава»: матчі скасували

Спорт 1857
Епіцентр-Подоляни продовжує лідирувати в українському чемпіонаті, а ось старт команди в Єврокубках відтерміновується
Епіцентр-Подоляни продовжує лідирувати в українському чемпіонаті, а ось старт команди в Єврокубках відтерміновується. Фото: facebook.com/epicentrpodolyany

Старт городоцької команди в Єврокубках відтерміновується.

16-17 листопада в Городку мали пройти матчі 1/32 фіналу Кубка Виклику, в яких місцевий «Епіцентр-Подоляни» зіграв би проти ВК «Братислава». Утім, ці матчі не відбудуться. За повідомленням пресслужби городоцького клубу, обидва поєдинки Єврокубків скасовані через захворюваність гравців команди зі Словаччини на COVID-19.

Що буде далі в цьому протистоянні, поки невідомо. У Городку очікують на офіційного листа від Європейської конфедерації волейболу. Утім, швидше за все, «Епіцентр-Подоляни» отримає технічну перемогу над «Братиславою».

Схожа ситуація вже була минулого року, коли городоччани мали зіграти з із бєлградським «Партизаном», але ігри не відбулися через захворюваність гравців команди-суперника. Нагадаємо, у минулому розіграшу Кубка Виклику подоляни дійшли до стадій 1/4 фіналу, де поступилися команді з Чехії.

Якщо в ЄКВ приймуть рішення, що в протистоянні «Епіцентр-Подоляни» - «Братислава» команда з Городка проходить до наступного етапу без бою, то наступним суперником подолян стане команда зі столиці Угорщини – будапештський «Пенцюдьор». І матчі 1/16 фіналу мають пройти в грудні.

Ну, а попереду на команду з Городка очікують чергові матчі в найвищому дивізіоні чемпоінату України, в якому «Епіцентр-Подоляни» посідає перше місце. 20-21 листопада подоляни в Житомирі зіграють із «МХП-Вінницею» та місцевими «Житичами».

Читайте також: Баскетбол. «Хмельницький» - «Рівне»: є перша поразка для лідера (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую