ye-logo.v1.2

«Льодовий» сезон відкриють гучною забавою

Спорт 1780

Вісімнадцятого вересня у парку імені Франка відбудеться відкриття сезону льодових розваг.

 Ця подія має перетворитися на справжнє шоу як для любителів катання на ковзанах, так і для усіх, хто небайдужий до фігурного катання та хокею. Організацією свята займатиметься Хмельницьке представництво радіостанції «Мелодія». За словами його директора та шоумена Павла Польового, на хмельничан чекає грандіозне дійство з виступами справжнісіньких фігуристів та розіграшем великої кількості призів.

«Три місяці наші любителі ковзанів мусили відпочивати, адже єдина у місті ковзанка у літній період не працювала. Доводилося або забути про своє захоплення, або їздити до сусідньої Вінниці, де є аж три криті ковзанки. Наші фігуристи та хокеїсти так і робили. І це дало свої результати. У Вінниці хмельницькі спортсмени познайомилися та потоваришували з учнями школи фігурного ка­тання, набралися у них трохи досвіду та уміння. І запросили у гості, на відкриття «льодового» сезону. Тож виступ вінницьких фігуристів-професіоналів хмельничани зможуть побачити уже за кілька тижнів», – ділиться планами Павло Польовий.

Крім того, за словами організаторів, на усіх присутніх на відкритті чекають виступи хмельницьких фігуристів та хокеїстів – як з хмельницької хокейної команди, так і учнів Хмельницької школи хокею. А ще будуть змагання хокейних снайперів, льодова вікторина, лотерея серед глядачів, в якій розігруватиметься цінний приз та ще багато цікавого і веселого. Спонсором свята є компанія «Авто­лідер» – офіційний представник автомобілів «Ssang Yong» та «Citroеn», торгова марка “Хмельницькі делікатеси” – справжні ковбаси для тих, хто їсть м'ясо”, хмельницька філія “Приватбанку”, туристична агенція гарячих путівок “Престиж-Інтертур”. Поки верстався номер, організатори підтвердили інформацію про участь в показових виступах київських фігуристів.

 


Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую