ye-logo.v1.2

Перемога – у найсильніші руки подолян

Спорт 1704
Фото: Фото Валерія ТЕЛЕХОВСЬКОГО.

На майданчику біля кінотеатру Шевченка відбувся чемпіонат Хмельницького району з армреслінгу «Сильний українець».

Цю спортивну подію організатори, Всеукраїнська молодіжна ор­ганізація «Покоління сильних» та Хмельницька обласна федерація арм­спорту, приурочили до Дня фізичної культури та спорту. «Чемпіонат відбуватиметься у 5 вагових категоріях, – розповідає Роман Ладунець із «Покоління сильних». – Після завершення основних виступів спортсмени позма­гаються у абсолютній категорії».
«У 2006 році я став чемпіоном світу з армреслінгу серед юніорів, –  ділиться Сергій Стасюк, найтитулованіший спортсмен хмельницьких змагань. –  Це простий вид спорту, все залежить особисто від тебе – необхідні лише бажання перемагати та гарна загальна фізична підготовка».
Виступили перед хмельничанами 40 спортсменів. У ваговій категорії до 65 кілограмів переміг у змаганнях і на праву, і на ліву руку Володимир Шелест. Серед спортсменів до 78 кілограмів найсильнішим став Богдан Довгань. У категорії до 90 кілограмів переміг Андрій Москаленко, а серед «важковаговиків» понад 90 кілограмів перемогу одержав Сергій Стасюк. У абсолютній категорії найсильнішим став Руслан Чернявський.
Усі, хто у суботу прогулювався цен­тром міста, стали свідками спортивного шоу силачів. Спортсмени жонглювали... гирями! Екстремали-велотріалісти демострували свої трюки просто перед сценою. А ще хмельничани потрапили на короткий показовий урок прийомів від дзюдоїстів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую