ye-logo.v1.2

Волейбол. Команда з Городка здобула дві перемоги в Тернополі

Спорт 1899
Городоцький "Епіцентр-Подоляни" пройшов до наступного етапу Кубка України
Городоцький "Епіцентр-Подоляни" пройшов до наступного етапу Кубка України. Фото: facebook.com/epicentrpodolyany

«Епіцентр-Подоляни» продовжують виступи в Кубку України.

Волейбольний клуб «Епіцентр-Подоляни» в Тернополі провів матчі третього етапу Кубка України. Городоцьким волейболістам необхідно було посісти 1-2 місце в групі, яка налічувала три команди. Подоляни, які є лідером чемпіонату України в Суперлізі, впевнено здолали своїх суперників, які виступають у нижчих дивізіонах.

У першій грі в Тернополі подолянам протистояв черкаський «Дніпро». Черкащани, які виступають у другій лізі, напередодні матчу з «Епіцентром-Подолянами», здолали господарів майданчику – вищеліговий клуб «ДСО-ЗУНУ-Динамо». Та вдруге поспіль створити сенсацію «Дніпру» не вдалося. Городоцька команда впевнено здолала суперника у трьох партія – 26:15, 25:23 та 25:18.

У другому матчі подоляни також без особливих проблем здолали і «ДСО-ЗУНУ-Динамо» з Тернополя. Рахунок матчу 3:0 (25:17, 25:18, 25:22).

Вигравши обидва поєдинки, «Епіцентр-Подоляни» вийшли до наступного етапу, жеребкування якого відбудетсья в лютому. На цьому етапі будуть сформовані дві групи по чотири команди в кожній. По дві кращій команді вийдуть до «Фіналу чотирьох». Отож, суперниками «Епвіцентру-Подолян» можуть стати: «Дніпро» (Черкаси), «Дніпро-Прометей» (Дніпро), «Барком-Кажани» (Львів), «Збірна Харківської області-Юридична академія» (Харків), «МХП-Вінниця» (Тростянець), «Житичі-Поліський університет» (Житомир) та «Збірна Полтавської області - ВК «Решетилівка».

Ну, а попереду на команду з Городка очікують чергові матчі в чемпіонаті України. Вже 29-30 січня «Епіцентр-Подоляни» в Львові зіграють проти «Решетилівки» та «Буревісника-ШВСМ» з Чернігова.

Читайте також: «Епіцентр-Подоляни» зупинили свою єврокубкову ходу

Баскетбол. «Хмельницький» - «Старий Луцьк-Універститет»: битва лідерів (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую