ye-logo.v1.2

Хмельницькі ветерани спорту здобули медалі на чемпіонаті Європи

Спорт 1953
Від України на Чемпіонаті Європи було 24 спортсмени
Від України на Чемпіонаті Європи було 24 спортсмени. Фото: з фейсбука

Легкоатлети здобули три срібні нагороди.

В італійському місті Гроссето завершився чемпіонат Європи з легкої атлетики серед ветеранів поза стадіоном. В змаганнях взяли участь близько півтори тисячі спортсменів віком від 35 років з трьох десятків країн. Україну представили 24 легкоатлети: 17 чоловіків (віком понад 60 років) та 7 жінок. Як повідомили у Відділенні НОК України в Хмельницькій області, серед них було четверо подолян.

«До програми чемпіонату було включено біг, спортивну та скандинавську (з палицями) ходьбу на різних дистанціях (від 5 кілометрів до півмарафону). Протягом трьох днів спортсмени долали дистанції по шосе на трасах, прокладених у трьох локаціях (парках та центральних вулицях) Гроссето, - йдеться у повідомленні. - У підсумку представники 18 країн отримали нагороди індивідуальні та командні».

Українці з дев’ятьма медалями посіли 13 місце, загалом здобувши одну золоту, 5 срібних та 3 бронзових медалей. Особисті нагороди отримали лише жінки. Чоловіки виявилися більш успішними лише в командному заліку у бігу на різних дистанціях у трьох вікових групах.

«Серед 4-х подолян срібні медалі вибороли у віковій групі 60-64років двоє: кам’янчанин Михайло Моспан (біг на 5 кілометрів та 10 кілометрів) та хмельничанин Олександр Нагуляк (біг на 10 кілометрів). Разом з ними на п’єдестал пошани після подолання 10км піднявся і Роман Павлів зі Стрия. А трійку срібних призерів на 5 км Михайлу та Роману доповнив Микола Гоєнко з Харкова», - зазначають у пресслужбі.

Читайте також: Дзюдоїст з Хмельниччини здобув нагороду на міжнародних змаганнях
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую