ye-logo.v1.2

Футбол. Злива на Київщині не завадила «Епіцентру» перемогти (ФОТО)

Спорт 1940
Максим Гірний в матчі проти Діназу забив два голи
Максим Гірний в матчі проти Діназу забив два голи. Фото: автора

У першій лізі чемпіонату України відбулися матчі третього туру.

Свій поєдинок кам’янець-подільський «Епіцентр» проводив у Демидові Київської області проти «Діназу». Із цією командою подоляни вже тричі зустрічалися і тричі перемагали. Але це було в другій лізі. Утім, «Епіцентру» вдалося виграти в «Діназа» вже й у матчі серед команд першої ліги.

До звітного матчу кияни, які мали в активі дві нічиї (у кам’янчан була перемога над «Буковиною» та поразка від «Полісся»), встигли дозаявити експівзахисника хмельницького «Поділля» Станіслава Мораренка, який одразу ж вийшов у старті своєї команди. Утім, і він не допоміг «Діназу» здолати гостей.

Щоправда, першими в цій грі забили саме футболісти «Діназа». Після того, як «Епіцентр» не реалізував свою атаку на 3 хвилині, господарі провели стрімкий контрвипад, який завершився ударом Олега Вакуленка. Можливо Сергій Чернобай і відбив би цей удар, але м’яч влучив у ногу когось із футболістів «Епіцентру» та рикошетом опинився у воротах гостей. Та команда Сергія Нагорняка доволі швидко відігралася. Вже на 6 хвилині комбінація Беженар-Шевченко завершилася прострілом у штрафний майданчик господарів, де Максим Гірний в один дотик перевів м’яч у сітку воріт – 1:1.

Діназ - Епіцентр

Капітану ФК "Епіцентр" Андрію Беженару (у синій формі) не раз доводилося допомагати своїм партнерам у захисті.

Діназ - Епіцентр

У матчі "Діназ" - "Епіцентр" було багато боротьби.

Злива, яка панувала протягом усього матчу, не давала можливості обом командам продемонструвати технічний та швидкісний футбол. А тому не раз футболісти намагалися пробивати з дальньої відстані. Безрезультатно.

У другому таймі «Епіцентру» вдалося ще двічі вразити ворота суперника. Спочатку на 59 хвилині Гірний заробив пенальті, його ж він і реалізував. А на 86 хвилині, після подачі з кутового, відзначився і Тарас Пучковський. У підсумку подоляни перемогли з рахунком 3:1.

Після трьох турів кам’янчани посідають третє місце, маючи в активі шість очок. Вже 16 вересня в Дунаївцях вони проведуть свій черговий матч. Суперником «Епіцентру» стане ФСК «Маріуполь», в активі якого одна нічия та дві поразки.

Фото з матчу «Діназ» - «Епіцентр»:

Вологе поле дозволяло футболістам частно "стелитися" в підкатах.

«Діназ» - «Епіцентр»

Микола Миронюк вперше вийшов у стартовому складі "Епіцентру".

Максим Гірний, нападник "Епіцентру"

Максим Гірний, нападник "Епіцентру".

"Діназ" - "Епіцентр": матч, який завершився перемогою команди з Хмельниччини.

Діназ - Епіцентр

Руслан Буряк (у синій формі) вийшов на заміну в матчі проти "Діназа".

Діназ - Епіцентр

Епіцентр переміг у Демидові

"Епіцентр" здобув другу перемогу в сезоні. І знову на виїзді.

Читайте також: У Красилові відбувся Відкритий Кубок з плавання

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую