ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: 8 тур без несподіванок

Спорт 1565
ФК Колос продовжує відстоювати чемпіонство області з футболу, здобуте минулої першості
ФК Колос продовжує відстоювати чемпіонство області з футболу, здобуте минулої першості. Фото: ілюстративне з фейсбуку ФК Колос

Деякі поєдинки чергового ігрового дня перенесені на інші дати.

Вчора, 19 жовтня, відбувся матч 8 туру чемпіонату області з футболу в Прем’єр-лізі, в якому полонський «Колос» приймав красилівський «Случ». Він мав стати завершальним у цьому турі, але… так сталося, що через постійну загрозу від російських окупантів, деякі поєдинки, які мали б відбутися ще 15 жовтня, перенесли на інші дати. Отож, про деякі матчі в огляді від сайту «Є».

Прем’єр-ліга

Ще 15 жовтня у Білогір’ї місцева «Перлина Поділля» приймала одного з фаворитів змагань – теофіпольську «Іскру». І гості змогли здобути свою сьому перемогу в чемпіонаті. Вже на 12 хвилині Владислав Осацький відкрив рахунок у грі, забивши з пенальті, а на 61 хвилині відзначився і Олег Ільчук. «Крапку» в матчі поставив той же Осацький, коли на 82 хвилині вдруге реалізував пенальті. Отож, «Перлина Поділля» - «Іскра» 0:3.

Вчора, 19 жовтня, результативний поєдинок пройшов у Полонному. Що цікаво, що саме гості з Краислова були, на перший погляд, ближчими до того, щоб набрати очки в цій грі. Адже на 16 хвилині «Случ» відкрив рахунок завдяки влучному удару Сергія Якобчука, а вже на 30 хвилині Гор Захарян подвоїв успіх краилівчан. Та перед перервою «Колос» відіграв один м’яч – забив Олександр Попадюк. Вже у другому таймі «дубль» Олега Кошки (на 57 та 85 хвилині) та гол Богдана Дехтярука (на 90+3 хвилині) приніс полонській команді перемогу. Тож «Колос» - «Случ» 4:2.

А ось матч хмельницького «Поділля» проти ФК «Антоніни» з 15 жовтня перенесли на 26 жовтня. Тоді ж свій поєдинок 9 туру проведе і «Колос», який вдома прийматиме «Перлину Поділля». Інші ж матчі 9 туру заплановані на 22 жовтня. «Случ» у Красилові прийматиме «Поділля», а ФК «Антоніни» вдома зіграє з «Іскрою».

Перша ліга

У цьому дивізіоні також не відбувся один поєдинок. Матч «Поділля-2» - «Спортлідер» перенесли на 30 жовтня. А ось в єдиній грі 8 туру, яка пройшла, лідер ФК «Дунаївці» на виїзді здолав ФК «Жищинці» 3:1.

У 9 турі 22 жовтня «Поділля-2» в Хмельницькому має зіграти з ФК «Жищинці». А ФК «Дунаївці» в рідних стінах прийматиме «Оболонь-Чемерівці». Цей поєдинок стане центральним у турі, адже дунаєвчани посідають перше місце, а чемерівчани – друге.

Читайте також: Легенди українського футболу зіграли в Хмельницькому (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую