ye-logo.v1.2

Аматорський футбол. «Колос» знову перемагає, «Іскра» готується до Кубку

Спорт 1638
Колос з Полонного продовжую перемагати не лише в обласній першості, а в чемпіонаті України серед аматорів
Колос з Полонного продовжую перемагати не лише в обласній першості, а в чемпіонаті України серед аматорів. Фото: ілюстративне з архіву

Команди Хмельниччини продовжують змагатися не лише в першості області, а й на всеукраїнському рівні.

У чемпіонаті України з футболу серед аматорів в групі 1 відбулися чергові матчі. 29 жовтня в Полонному місцевий «Колос» приймав ФК «Варатик» з Коломиї Івано-Франківської області. І чемпіон Хмельниччини 2021 року здобув шосту в сезоні перемогу в аматорській першості.

Вже на 5 хвилині «Колос» відкрив рахунок після того, як забив Олександр Жданов. Далі успіх господарів подвоїв Богданов, але невдовзі гості відіграли один м’яч. А на перерву команди взагалі пішли за нічийного рахунку 2:2, ось івано-франківці змогли ще раз вразити ворота полонської команди. Утім, вже у другому таймі голи Скоцького та Кошки принесли перемогу «Колосу» з рахунком 4:2.

«Колос» продовжує очолювати групу 1, маючи в активі 20 очок (6 перемог та 2 нічиї). Попереду ж на команду очікують матчі чемпіонату області, в якому у команди з Полонного є високі шанси другий рік поспіль стати чемпіоном.

А ось ще один претендент на чемпіонство в першості області – теофіпольська «Іскра», яка в 2021 році виграла Кубок області, зіграє в Кубку України серед аматорів. За цей трофей позмагаються 16 команд з різних куточків країни. Вже 9 листопада відбудуться перші поєдинки 1/8 фіналу, а матчі-відповіді заплановані на 16 листопада. Жереб звів «Іскру» зі стрийською «Скалою 1911». Перший поєдинок команди проведуть на Львівщині, а вже потім зіграють і в Теофіполі. Зауважимо, що «Скала 1911» є учасником чемпіонату України серед аматорів. Ця команда грає в одній групі з «Колосом» та посідає третє місце. Саме стрийська команда, одна з небагатьох, яка змогла в Полонному зіграти внічию 0:0.

Читайте також: «Епіцентр» врятувався від поразки та перервав серію невдач

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую