ye-logo.v1.2

Першість області з футболу. Неймовірна розв’язка та новий чемпіон

Спорт 3762
Іскра з Теофіполя під керівництвом головного тренера Ігоря Шишкіна стала чемпіоном Хмельницької області з футболу 2022 року
Іскра з Теофіполя під керівництвом головного тренера Ігоря Шишкіна стала чемпіоном Хмельницької області з футболу 2022 року. Фото: ілюстративне з архіву

Завершився чемпіонат Хмельниччини 2022 року.

Інтрига в першості області з футболу в Прем’єр-лізі трималася до останнього. Саме матчі, які відбулися 5 листопада, мали дати відповідь на два запитання: «Хто стане чемпіоном?» та «Яка команда здобуде бронзові медалі?». І, на перший погляд, полонський «Колос» мав найбільше шансів, щоб другий рік поспіль оформити чемпіонство. Та й красилівський «Случ» до останнього претендував на «бронзу». Обом потрібно було просто виграти свої матчі. Водночас, їхнім суперникам також потрібна була лише перемога. І вони її здобули.

У Теофіполі «Іскра» приймала «Случ». Господарям також була важливою перемогою, адже шанси, хоч і мінімальні, на золоті медалі в них зберігалися. Щоправда, тоді все залежало від результату поєдинку ФК «Антоніни» - «Колос». Зауважимо, що усі матчі проходили в один час, а тому гравці всіх команд, фактично, не знали, як «станом на зараз» грають їхні основні конкуренти. Та в Теофіполі все йшло до того, що ні «Іскра», ні «Случ» не досягнуть бажаного, адже до 88 хвилини матчу рахунок був 0:0. Аж саме на 88 хвилині поєдинку Владислав Осацький вразив ворота красилівчан та вивів теофіопольчан вперед у рахунку. Команді Ігоря Шишкіна вдалося зберегти свою мінімальну перевагу та виграти матч з рахунком 1:0.

А в Антонінах господарі поля на 45+1 хвилині відкрили рахунок у грі, завдяки голи Андрія Бартошука. «Колос» відігрався на 54 хвилині, коли забив Віталій Богданов. Та Бартошук вже три хвилини знову вивів свою команду вперед. ФК «Антоніни» вдалося втримати свою перевагу та виграти в полонської команди 2:1. А разом із цією перемогою – вперше бронзові медалі чемпіонату області. Крім цього, завдяки перемозі ФК «Антоніни», теофіпольська «Іскра» обійшла «Колос» у турнірній таблиці та стала чемпіоном Хмельниччини 2022 року!

Підсумкова турнірна таблиця Прем’єр-ліги:
1. «Іскра» - 25 очок.
2. «Колос» - 24
3. «Антоніни» - 19
4. «Случ» - 13
5. «Перлина Поділля» - 4
6. «Поділля» - 3.

У першій лізі чемпіонат також завершився. Там достроково першість виграв ФК «Дунаївці». Отож, підсумкова турнірна таблиця першої ліги чемпіонату Хмельницької області з футболу 2022 року:
1. «Дунаївці» - 21 бал.
2. «Оболонь-Чемерівці» - 16
3. «Спортлідер» - 13
4. «Жищинці» - 3*
5. «Поділля-2» - 0
* Згідно регламенту, за неявку на гру останнього туру без поважних причин, команді ФК “Жищинці” зараховано технічну поразку та знімається 6 турнірних балів.

Читайте також: «Епіцентр» переміг «ФСК Маріуполь» (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую