ye-logo.v1.2

Боксерський ринг, автомобіль для картингу, лави для стадіону: яке спортивне устаткування купують громади на Хмельниччині

Спорт 1517
Закупівельники купують спортивне обладнання на сотні тисяч гривень
Закупівельники купують спортивне обладнання на сотні тисяч гривень. Фото: armyinform.com.ua

Лави для футболістів встановлять на оновленому стадіоні, де буде грати команда Першої Ліги.

В лютому закупівельники Хмельницької області оголосили проведення тендерів щодо придбання спортивного устаткування. Про це стало відомо з моніторингу сайту “Прозорро”.

Так, хмельницька дитячо-юнацька спортивна школа "Авангард" оголосила торги на придбання вуличного боксерського рингу з навісом орієнтовною вартістю 577 тисяч гривень.

Вуличний боксерський ринг має бути на помості розмірами 7,8х7,8 метра з навісом 12х12 метрів. На рингу мають бути встановлені світлові прожектори. Настил матів виготовлений із спортивної армованої тканини.

Товар має мати гарантійний строк не менше 10 років на каркас, не менше 12 місяців на покриття рингу та постгарантійне обслуговування протягом 24 місяців з дати його поставки.

Так буде виглядати вуличний ринг. Фото: prozorro.gov.ua

А Департамент гуманітарної політики Кам'янець-Подільської міської ради також оголосив торги на придбання стадіонного мобільного обладнання «лава для запасних гравців на 8 сидінь під накриттям».

Нагадаємо, що влітку в Кам’янці-Подільському відбулося відкриття оновленого стадіону імені Григорія Тонкочеєва, на якому має грати футбольний клуб “Епіцентр”. Ця команда грає у Першій Лізі чемпіонату України. Влітку клуб змінив реєстрацію на Кам’янець-Подільський, але досі продовжував проводити матчі у Дунаївцях.

Фото лави для стадіону. Джерело: prozorro.gov.ua

Саме для стадіону імені Григорія Тонкочеєва мають придбати лави для запасних футболістів, а на кріслах будуть емблеми футбольного клубу “Епіцентр”.

Орієнтовна вартість закупівлі 360 тисяч гривень.

Крісло с лого команди. Фото: prozorro.gov.ua

Відділ освіти, молоді та спорту Волочиської міської ради уклав угоду на постачання грифу для важкоатлетичної штанги вартістю 42100 гривень. Постачальником буде ФОП Ковальчук Василь Володимирович.

Летичівський Центр творчості дітей та юнацтва купує дитячий автомобіль для картингу. Постачальником стане місцевий підприємець Колесник Руслан Петрович, а варітсть становить 46 тисяч гривень.

Нагадаємо, нещодавно сайт “Є” писав, що Вище професійне училище №36, яке розташоване у селі Балин на Дунаєвеччині, оголосило торги на придбання комбайна орієнтовною вартістю вісім мільйонів гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую