ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському відкрили відремонтований стадіон

Спорт 4931
На оновленому стадіоні в Кам
На оновленому стадіоні в Кам'янці-Подільському вже провели перший товариський матч. Фото: adm-km.gov.ua

Першими на ньому зіграли команди військових та артистів.

Вчора, 28 липня, в Кам’янці-Подільському відбулося відкриття оновленого стадіону імені Григорія Тонкочеєва. Його загальна кошторисна вартість, як повідомили в пресслужбі Хмельницької обласної військової адміністрації, склала 38 мільйонів 975 тисяч гривень.

«Стадіон розрахований на 2587 глядачів. У ході капітального ремонту оновлено трибуни, адміністративну будівлю, газон футбольного поля, встановлено синтетичне покриття для бігових доріжок, секторів натурального газону для спортивних змагань, встановлено тротуарну плитку, облаштовано сектори для стрибків у висоту, довжину, потрійного стрибка, сектори для метання списа, диска та молота, штовхання ядра, яма для бігу з перешкодами. Окрім цього, здійснено благоустрій території та передбачено відповідні умови для безпечного і зручного розміщення глядачів з обмеженими можливостями», - повідомили в ОВА.

На оновленому стадіоні провели і перший товариський матч. Команда військових «Фортеця» зіграла проти ФК «Маестро» - українського благодійного об'єднання артистів та представників бізнесу, які популяризують здоровий спосіб життя та футбол. І хоч артисти перемогли з рахунком 3:0, після матчу вирішили провести ще й серію пенальті. У ній перемогла «Фортеця» з рахунком 5:3.

Нагадаємо, проєкт капремонту стадіону імені Тонкочеєва в Кам’янці-Подільському тривалий час був у переліку інвестиційних програм, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Проєктно-кошторисна документація була сформована ще у 2017 році. Тоді передбачалося, що загальна вартість реконструкції обійдеться близько 12,5 мільйони гривень. Та фінансування розпочалося в 2019 році.

Читайте також: Чотири кращі команди області зіграли в благодійному турнірі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую