ye-logo.v1.2

Волейбольний клуб «Поділля» отримав суперника у півфіналі

Спорт 1805
Півфінальні матчі пройдуть на Львівщині, де відбувалися усі попередні поєдиник чемпіонату
Півфінальні матчі пройдуть на Львівщині, де відбувалися усі попередні поєдиник чемпіонату. Фото: з архіву

За вихід до фіналу хмельничанам протистоятиме команда з Донеччини.

У чемпіонаті України з волейболу в вищій лізі серед чоловіків визначилася четвірка кращих команд, яка позмагається за медалі першості. Хмельницький волейбольний клуб «Поділля», який одним із перших здобув путівку до півфіналу, тепер дізнався суперника. Ним стала команда «Бахмут-ШВСМ» із Донецької області.

На першому етапі змагань хмельничани зустрічалися із «Бахмутом» і… поступилися в трьох партіях. А в підсумковій турнірній таблиці «Поділля» пропустило вперед дві команди – «Буревісник-ШВСМ» із Чернігова та «Бахмутом-ШВСМ». До речі, саме цим командам хмельничани програли на першому етапі. Утім, попереду півфінали.

Володаря путівок до фіналу визначатимуть у серії матчів до двох перемог. «Поділля» та «Бахмут-ШВСМ» свої матчі мають провести 24 та 25 березня у Хирові Львівської області. Якщо за підсумками двох поєдинків буде нічия 1:1, тоді команди 26 березня зіграють третій поєдинок, який і визначить команду, яка змагатиметься за «золото» чемпіонату. До слова, в іншій півфінальній парі зійдуться «Буревісник-ШВСМ» та «Хотинські козаки» з Чернівецької області.

Читайте також: Спортсмени з Хмельниччини здобули нагороди на чемпіонаті України з легкої атлетики

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую