FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
13 Травня, 2024

Футбол. «Рух» - «Епіцентр»: нові гравці та безгольова нічия (ФОТО)

ФК Епіцентр продовжує підготовку до чемпіонату, який стартує 28 липня. Фото: автора

Кам’янчани провели контрольний матч із представником Української Прем’єр-ліги.

16 липня кам’янець-подільський «Епіцентр» зіграв свій черговий товариський матч. Цього разу у Винниках Львівської області проти «Руху». Обидві команди готуються до нового сезону. І, якщо «Епіцентр» - в першій лізі, то «Рух» - у Прем’єр-лізі. Попри те, що суперники різні за класом, 90 хвилин матчу так і не виявили переможця. У грі була зафіскована нічия 0:0.

У грі проти «Руху» «Епіцентр» задіяв майже усіх футболістів, які є в команді. За виключенням Андрія Павлученка, який через травму так і не з’явився на футбольному полі. Натомість, у грі взяли участь одразу троє нових гравців, які нещодавно підписали контракти з «Епіцентром».

Тож у новому сезоні за кам’янчан гратимуть 29-річний Сергій Гринь, 23-річний Олександр Климець та 19-річний Денис Козловський. І, якщо в захисника Козловського ще мало досвіду виступів на професійному рівні (він до цього грав у чемпіонаті України U-19 в складі харківського «Металіста-1925»), то ось інші двоє новачків його мають. Зокрема, півзахисник Климець минулого сезону був гравцем львівських «Карпат». До цього ж з 2018 року виступав за луцьку «Волинь». Та найдосвідченішим є Сергій Гринь. Цей півзахисник ще в липні 2014 року зіграв свій перший матч у Прем’єр-лізі за ФК «Маріуполь». Також був гравцем донецького «Олімпіка», рівненського «Вереса», ФК «Арсенал-Київ», луганську «Зорю», ФК «Вайле» (Данїя). Останнім клубом Гриня є прем’єр-лігова «Олександрія».

Климець у грі проти «Руху» вийшов у стартовому складі, а ось інші новачки «Епіцентру» з’явилися на полі вже у другому таймі. Та кам’янчанам не вдалося вразити ворота суперника, хоча шанси були в Максима Гірного. Але і «Рух» свої моменти не реалізував. В одному з епізодів у другому таймі гостей врятувала стійка воріт. Отож, 0:0.

Свій наступний контрольний матч «Епіцентр» планує зіграти 21 липня в Кам’янці-Подільському проти вінницької «Ниви».

До вашої уваги фото з матчу «Рух» - «Епіцентр»:

Матч Рух - Епіцентр пройшов на стадіоні імені Богдана Маркевича.

Андрій Беженар, відновившись від травми, повернувся у склад Епіцентра.

Футболісти Руха частіше атакували ворота суперника.

 

Андрій Ляшенко діяв на правому фланзі Епіцентра.

 

Моменти матчу Рух - Епіцентр.

Читайте також: «Поділля» та «Агробізнес» зіграли чергові контрольні матчі