ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» та «Агробізнес» зіграли чергові контрольні матчі

Спорт 3365
Віталій Каверін, повернувшись до Поділля, продовжує допомагати хмельницькій команді в контрольних матчах, виходячи зі стартвоих хвилин
Віталій Каверін, повернувшись до Поділля, продовжує допомагати хмельницькій команді в контрольних матчах, виходячи зі стартвоих хвилин. Фото: з архіву

Команди з Хмельниччини продовжують готуватися до нового чемпіонату.

Сьогодні, 15 липня, два клуби з Хмельницької області, які вже 28 липня розпочнуть змагання в чемпіонаті України з футболу в першій лізі, провели свої товариські матчі. Хмельницьке «Поділля» та волочиський «Агробізнес» грали на виїзді та продемонстрували два різних результати.

«Агробізнес» у Винниках Львівської області провів поєдинок проти команди Української Прем’є-ліги харківського «Металіста-1925». Харків’яни, забивши гол на 36 хвилині матчу, змогли мінімально переграти подолян з рахунком 1:0. Тож «Агробізнес» повертається додому, де вже 18 липня проведе ще один спаринг – на воличиському стадіоні «Юність» проти вінницької «Ниви».

А хмельницьке «Поділля» в Чернівцях зіграло з «Буковиною», проти якої в новому сезоні гратиме в групі «А». Перший тайм завершився з рахунком 0:0, а ось у другому – хмельничани забили тричі та виграли поєдинок з рахунком 3:0. Попереду на «Поділля» очікує ще один спаринг – 19 липня в Тернополі проти «Дружби» з Мирівки Київської області, яка вновому сезоні дебютує в другій лізі.

Ще один представник Хмельниччини в першій лізі – кам’янець-подільський «Епіцентр», вже завтра, 16 липня, зіграє свій контрольний матч у Винниках проти прем’є-лігового клубу з Львова – «Руха».

Нагадаємо, новий чемпіонат України в першій лізі має розпочатися 28 липня. У першому турі «Поділля» в Івано-Франківську зіграє із «Прикарпаттям», «Епіцентр» в Ужгороді – з хакрівським «Металістом», а «Агробізнес» на Київщині – з «Нивою» із Бузової.

Читайте також - «Поділля» - «Нива»: перший переможний спаринг та знайомі обличчя (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую