ye-logo.v1.2

У Хмельницькому уклали новий договір на ремонт футбольного поля спортшколи на майже десять мільйонів

Спорт 2668
Вартість реконструкції стадіону спортшколи подорожчала
Вартість реконструкції стадіону спортшколи подорожчала. Фото: з фейсбуку Олександра Симчишина

Роботи планують завершити вже цього року.

Хмельницька дитячо-юнацька спортивна школа №1 уклала нову угоду на реконструкцію футбольного поля з штучним покриттям Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №1 з приватним підприємством “Спорт-Прогрес”. Сума нової угоди 9,58 мільйона гривень. Про це стало відомо з сайту “Прозорро”.

Сайт “Є” раніше писав, що реконструкція стадіону спортивної школи стартувала у 2021 році. Стадіон розташований на вулиці Спортивній, 17. Проєктом реконструкції було передбачено оновити футбольне поле та трибуни. Загальна вартість робіт становила понад 21 мільйон гривень.

Серед запланованих робіт — оновлення самого поля. Його полотно відповідатиме стандартам, необхідних для проведення професійних змагань для дорослих: 100 на 66 метрів. Підрядник стелитиме сертифіковане 6-сантиметрове покриття. Також будуть створені нові трибуни на 800 сидячих місць, освітлення та дренажна система.

Роботи планували завершити до кінця 2022 року, але через повномасштабне вторгнення російської федерації на територію України реконструкція була зупинена.

За даними порталу публічних коштів “Є-Дата” до повномасштабного вторгнення підрядник за виконані роботи отримав 11,2 мільйона гривень. Крім того, вже у 2023 році дитячо-юнацька спортивна школа № 1 перераховує підряднику понад сім мільйонів гривень.

Тож зараз відбулось коригування проєктно-кошторисної документації згідно з актуальними цінами і загальна вартість реконструкції футбольного поля зросла.

Як зазначено в аналітичній системі «YouControl», ПП «Спорт-Прогрес» зареєстроване у Хмельницькому. Його засновником і кінцевим бенефіціарним власником вказаний Сампір Володимир Дмитрович, а керівником — Жвалюк Вадим Віталійович.

Нещодавно сайт “Є” писав, що це підприємство фігурує у масовій незаконній вирубці дерев на території національного парку “Подільські Товтри”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую