ye-logo.v1.2

У Хмельницькому спортивна школа отримає сучасний стадіон

Спорт 4662
Вартість реконструкції стадіону ДЮСШ №1 становить понад 21 мільйон гривень
Вартість реконструкції стадіону ДЮСШ №1 становить понад 21 мільйон гривень. Фото: з фейсбуку Олександра Симчишина

Його повну реконструкцію заплановано завершити до кінця наступного року.

Днями у Хмельницькому стартувала реконструкція стадіону дитячо-юнацької спортивної школи №1, що на вулиці Спортивній, 17. Зокрема, у її межах передбачено оновити футбольне поле та трибуни. Загальна вартість робіт становить понад 21 мільйон гривень. Про це повідомив міський голова Олександр Симчишин на своїй сторінці у фейсбуці.

За його словами, реконструкція нинішнього стадіону ДЮСШ №1 коштуватиме понад 21 мільйон гривень. Серед запланованих робіт — оновлення самого поля. Його полотно відповідатиме стандартам, необхідних для проведення професійних змагань для дорослих: 100 на 66 метрів. Підрядник стелитиме сертифіковане 6-сантиметрове покриття. Також будуть створені нові трибуни на 800 сидячих місць, освітлення та дренажну систему.

«Це буде цілком новий, сучасний стадіон. Цьогоріч за чотири мільйони гривень плануємо виконати усі підготовчі роботи. Поки триває навчальний рік, саме поле не чіпаємо. Наразі розширюємо його, будуємо підпірні стінки та огорожу, а безпосередньо на ньому працюватимемо вже навесні», — зазначив Олександр Симчишин.

Після реконструкції стадіон матиме зовсім інший вигляд. Фото: з фейсбуку Олександра Симчишина

Після реконструкції стадіон матиме зовсім інший вигляд. Фото: з фейсбуку Олександра Симчишина

Він додав, що реконструкцію стадіону ДЮСШ №1 планують завершити до кінця 2022 року.

До речі, реконструкцію стадіону проводить місцеве приватне підприємство «Спорт-Прогрес». Про це свідчать результати відповідного тендеру на порталі публічних закупівель «Прозоро».

Згідно з ресурсом «YouControl», ПП «Спорт-Прогрес» зареєстроване у Хмельницькому на вулиці Трудовій. Його основним видом діяльності є «будівництво інших споруд», а статутний капітал складає 50 тисяч гривень. Засновником і власником цього приватного підприємства вказаний Сампір Володимир Дмитрович.

Хмельницька дитячо-юнацька спортивна школа №1 не вперше користується послугами ПП «Спорт-Прогрес». Наприклад, у жовтні цього року з підприємством укладали договори на облаштування сектора для представників ЗМІ та платформи для верхньої реверсивної телекамери на території спорткомплексу «Поділля», що на вулиці Проскурівській. Крім того, ПП «Спорт-Прогрес» у Кам’янці-Подільському нині відповідає за капітальний ремонт стадіону імені Тонкочеєва, що входить до президентської програми «Велике будівництво». Вартість робіт сягає понад 33 тисяч гривень.

Читайте також: Нова дорога у Хмельницькому з’єднає вулицю Бандери зі Західно-Окружною

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую