ye-logo.v1.2

Інтрига загострюється

Спорт 1299

Одразу три команди очолили турнірну таблицю першості області

За два тури до завершення змагань (не враховуючи перенесені матчі), у першості області з футболу стало доволі «спекотно» та заплутано.  Адже після матчів 16 туру на горі турнірної таблиці опинилися одразу ж три команди, які, мабуть, і розіграють між собою золоті нагороди. А центральним поєдинком туру став матч у Нетішині, де «Енергетик», який посідав друге місце, приймав третю команду чемпіонату хмельницьке «Поділля». І хоч господарям вдалося забити гол у ворота хмельничан, але здобути хоча б нічию не вийшло. Адже «Поділля» відповіло влучними ударами Олексія Сенделя та Федора Семенюка.

А ось лідер змагань – волочиський «Збруч», 25 вересня мав приймати вдома «Верест-Інапік» з Дунаєвець. Однак цей поєдинок перенесли на пізніший термін, а тому і вийшло так, що у «Збруча», «Енергетика» та «Поділля» нині по 34 очки. І саме вони ділять між собою заповітний перший рядок в турнірній таблиці.

Ситуація може змінитися вже 2 жовтня, коли пройдуть матчі 17 туру. Адже на «Збруч» очікує важкий матч у Шепетівці проти «Темпу», який в останньому турі в Красилові переміг із рахунком 2:0. “Енергетик” завітає до Славути, а «Поділля» – в Дунаївці.



Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую