ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» зіграв із «Поділлям», «Епіцентр» - зазнав першої поразки

Спорт 1465
Матч Агробізнес - Поділля не виявив переможця
Матч Агробізнес - Поділля не виявив переможця. Фото: facebook.com/fcpodillya

У чемпіонаті України в першій лізі пройшли матчі 5 туру.

Вчора, 28 серпня, у першій лізі чемпіонату України з футболу пройшли чергові матчі. У Волочиську місцевий «Агробізнес» приймав хмельницьке «Поділля», а в Кам'янці-Подільському «Епіцентр» протистояв тернопільській «Ниві».

Обласне дербі – саме так назвали матч у Волочиську, в якому «Поділля» хотіло здобути першу в сещоні перемогу, а «Агробінес» реабілітуватися за поразку в Кубку України від «Полісся». І обидві команди мали моменти біля воріт суперника. Ось тільки реалізувати їх не змогли. Відтак нічия 0:0.

«Епіцентр», який як і «Агробізнес», 23 серпня в Кубку України зазнав фіаско – програли рівненcькому «Вересу», також прагнув виграти матч у чемпіонаті. І наче все для кам'янчан складалося вдало. Вони відкрили рахунок у грі на 30-ій хвилині, коли забив Андрій Ляшенко. Та тернополяни доволі швидко його зрівняти – на 32 хвилині забив Ігор Гатала. Ще через сім хвилин «Нива» повела в рахунку, після того, як м'яч у ворота господарів поля переправив Андрій Різник.

Кам'янчани в другому таймі змогли відігратися, коли на 67 хвилині пенальті реалізував Максим Гірний. Та здобути бодай нічию не вдалося – Дмитро Галадей на 76 хвилині забив переможний для «Ниви» гол. А з 85 хвилини матчу господарі грали у меншості – за фол останньої надії червону картку отримав Станіслав Кристін. Отож, «Епіцентр» - «Нива» 2:3, і це переша поразки в чемпіонаті для кам'янчан.

Вже 2 вересня «Епіцентр» у Львові зіграє з «Карпатами». А 3 вересня на Закарпатті «Поділля» проведе матч проти ФК «Хуст». «Агробізнес» свій матч 6 туру також зіграє на виїзді – в Тернополі проти «Ниви».

Читайте також - Першість області з футболу: сім голів у Теофіполі та напружений матч у Хмельницькому (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую