ye-logo.v1.2

Хмельницьке «Динамо» зазнало четвертої поразки в чемпіонаті

Спорт 1455
Хмельничани вже четвертий матч поспіль не можуть здобути перемогу.. Фото: з архіву.

Кому День міста, а кому робота.

Саме 25 вересня футболісти хмельницького «Динамо» зіграли свій десятий матч у першості України з футболу серед команд другої ліги групи «А». Волею календаря хмельничанам цього разу довелося їхати до курортного містечка Моршин, що на Львівщині, де на них очікувала четверта команда ліги – «Скала».

Це минулого сезону «Скала» була аутсайдером, а цього – попсувала нерви не одному футбольному клубу. А перед зустріччю із «Динамо» мала в своєму активі чотирьохматчеву серію перемог. Хмельничани ж три гри поспіль не могли заробити три очки. Тому матч у Моршині мав бути доволі важким для гостей, нічия в якому, мабуть, вважалася непоганим результатом.

Господарі поля, як і хмельничани, розпочали матч доволі мляво. І вся боротьба , як правило, точилася на підступах до штрафного майданчика. Жодна з команд у перші сорок п’ять хвилин так і не створила реальних моментів для взяття воріт. А ось у другому таймі «Скала» на 17 хвилині зуміла відкрити рахунок. Після прострілу з флангу, м’яч влучив у спину когось із захисників «Динамо» та відстрибнув на Василя Коропецького, який і відкрив рахунок у грі. Хмельничани, незважаючи на купу помилок, могли не лише зрівняти рахунок, а  й виграти цей матч. Але... Спочатку удар Данила Лазара з п’яти метрів прийняв на себе захисник «Скали», а потім Олексій Муравський із зручної позиції пробив головою повз ворота. У підсумку матч так і завершився перемогою господарів поля, які цього дня аж ніяк не заслуговували на чергові три очки.

Попри поразку в Моршині, хмельничани залишилися на восьмому місці в турнірній таблиці. Щоправда, від сьомої сходинки «Динамо» віддаляє аж п’ять очок. Вже цієї суботи, 2 жовтня, «динамівці» зіграють черговий матч. У Хмельницькому вони прийматимуть тернопільську «Ниву», яка посідає десяте місце в турнірній таблиці. Початок матчу на спорткомплексі «Поділля» о 15.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую