ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» здолав «Хуст» із Закарпаття

Спорт 1460
Для Андрія Ліповуза (у темно-синій формі) гол у ворота Хуста став першим у складі Епіцентру
Для Андрія Ліповуза (у темно-синій формі) гол у ворота Хуста став першим у складі Епіцентру . Фото: fcepicentr.com.ua

Ще один представник Хмельниччини провів свій матч 11 туру.

 У чемпіонаті України з футболу в першій лізі триває черговий тур. Вчора, 6 жовтня, волочиський «Агробізнес» в Ужгороді здолав харківський «Металіст» з рахунком 2:1, а сьогодні, 7 жовтня, «Епіцентр» у Кам'янці-Подільському переміг ФК «Хуст» з рахунком 3:1.

Кам'янчани, які три поспіль тури не могли перемогти, вже на 14 хвилині матчу відкрили рахунок у грі проти закарпатців. Після навісу від кутового прапорця дебютним голом за «Епіцентр» відзначився Андрій Ліповуз. Міг Ліповуз оформити і дубль у матчі, але м'яч, після його удару на 41 хвилині прийняла на себе стійка воріт «Хуста». Та тоді вже рахунок був 1:1. Адже гостям вдалося відігратися на 16 хвилині, коли забив Володимир Шевчук. Утім, більше моментів у гостей в цій грі, по суті, більше і не було.

А ось гравці «Епіцентру» вже на початку другого тайму змогли не лише заробити пенальті (не за правилами зупинили Олександра Климця), а й реалізувати його – на 47 хвилині одинадцятиметровий втілив у гол Сергій Стень. Згодом, на 54 хвилині, все той же Стень відзначився вдруге, коли влучно пробив з 16 метрів – 2:1.

Господарі поля мали ще декілька нагод збільшити свою перевагу, але не забити. Утім, і цього було достатньо, щоб виграти свій четвертий матч у чемпіонаті.

Вже завтра, 8 жовтня, свій матч 11 туру проведе ще один представник Хмельниччини – хмельницьке «Поділля». Хмельничани гратимуть на виїзді проти «Ниви» з Бузової Київської області.

Читайте також: Порятунок «Епіцентра» та перемога «Агробізнеса»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую