ye-logo.v1.2

Футбол. Порятунок «Епіцентра» та перемога «Агробізнеса»

Спорт 3503
Епіцентр, поступаючись Металісту 0:2, зміг звести матч у нічию
Епіцентр, поступаючись Металісту 0:2, зміг звести матч у нічию. Фото: fcepicentr.com.ua

У першій лізі пройшли матчі 10 туру.

Сьогодні, першого жовтня, завершився десятий ігровий день у чемпіонаті України з футболу в першій лізі, де вситупають одразу три клбуи з Хмельниччини. Хмельницьке «Поділля» свій матч провело 29 вересня, зігравши вдома з івано-франківським «Прикарпаттям» 1:1. Кам'янець-Подільський «Епіцентр» грав вчора, 30 вересня, а волочиський «Агробізнес» «закривав» 10 тур матчем першого жовтня.

У Кам'янці-Подільському «Епіцентр» приймав харківський «Металіст.» Гості доволі швидко відкрили рахунок у грі, коли на 5 хвилині після помилки голкіпера Сергія Чернобая відзначився Євгеній Рязанцев. А вже на 8 хвилині рахунок став 0:2 – цього разу ворота кам'янчан вразив Петро Луців.

Утім, футболісти «Епіцентру» змогли зрівняти рахунок ще до перерви. Спочатку на 41 хвилині дальнім влучним пострілом відзначився Данило Кравчук, а 43 хвилині Сергій Стень зі штрафного з метрів 25-ти влучив у «дев'ятку» воріт «Металіста». У другому таймі кам'янчани мали ще моменти, щоб забити та виграти матч, але не реалізували їх. Отож, «Епіцентр» - «Металіст» 2:2.

Сьогодні ж в Волочиську «Агробізнес» приймав «Ниву» з Бузової Київської області – команду, яка посідає друге місце та ще жодної гри не програла. Якщо безпрограшна серія «Ниви» налічувала 9 матчів, то «Агробізнес» до цього 5 матчів поспіль не міг виграти. І ось ці серії обох команд перервалися.

На 39 хвилині матчу Роман Кузьмин зміг вразити ворота гостей та відкрити рахунок у грі. В другому таймі команда з Волочиська могла збільшити свою перевагу, але не реалізувала створені моменті. Утім, змогла зберегти переможний рахунок для себе – «Агробізнес» - «Нива» 1:0.

В 11 турі «Агробізнес» зіграє в Ужгороді прти «Металіста» 6 жовтня. Наступного дня, 7 жовтня, «Епіцентр» у Кам'янці-Подільському прийматиме ФК «Хуст». «Поділля» свій матч проведе 8 версеня в Бучі Київської області, де зіграє з «Нивою» із Бузової.

Турнірне становище команд у першій лізі в групі «А»:

1. «Карпати» - 26 очок (10 матчів)
2. «Нива» (Бузова) – 19 (10)
3. «Буковина» - 14 (10)
4. «Агробізнес» - 13 (10)
5. «Епіцентр» - 13 (10)
6. «Хуст» - 11 (10)
7. «Нива» (Тернопіль) – 11 (10)
8. «Поділля» - 9 (10)
9. «Прикарпаття» - 8 (9)
10. «Металіст» - 6 (9)

Читайте також - Першість області з футболу: інтрига за «срібло» зростає

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую