ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» виграв свій другий поспіль матч

Спорт 1795
Агробізнес здобув другу поспіль перемогу в чемпіонаті та має в активі вже 16 очок
Агробізнес здобув другу поспіль перемогу в чемпіонаті та має в активі вже 16 очок. Фото: facebook.com/fcab.com.ua

У чемпіонаті України в першій лізі розпочався 11 тур.

Сьогодні 6 жовтня , відбулися два поєдинки в першості України з футболу серед команд першої ліги в групі «А», де виступають три клуби з Хмельниччини. І один з них нині провів свій матч 11 туру.

Волочиський «Агробізнес» гостював в Ужгороді, де грав із харківським «Металістом». Вже на 17 хвилині матчу подолянам вдалося провести швидкісну атаку, яка завершилася ударом Даниїла Волкова – м'яч, влучивши в ногу захисника «Металіста» трохи змінив траєкторію на влучив у ворота – 0:1.

Згодом, на 39 хвилині, ще одна атака волочиської команди, завершилася вдало. Після прострілу Віталія Теплого, захисник «Металіста» Гомес Феррейра зрізав м'яч у власні ворота – 0:2.

Та в другому таймі на 63 хвилині матчу харків'янам вдалося відіграти один гол – забив Петро Луців. Команда з Волочиська потім мала ще моменти, щоб знову збільшити свою перевагу, але не реалізувала їх. Отож, «Металіст» - «Агробізнес» 1:2.

Вже завтра, 7 жовтня, свій матч 11 туру проведе й «Епіцентр», який в Кам'янці-Подільському прийматиме закарпатський ФК «Хуст». А 12 туру зіграє і хмельницьке «Поділля» - на Київщині проти «Ниви» з Бузової.

Читайте також: Порятунок «Епіцентра» та перемога «Агробізнеса»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую