ye-logo.v1.2

Спортсмени з Хмельниччини вибороли золото на чемпіонаті України зі спортивного водного туризму

Спорт 1143
Чемпіонами змагань на складних водних дистанціях IV класу – «Слалом» і «Ралі» стали  Руслан Муратов та Давид Попов
Чемпіонами змагань на складних водних дистанціях IV класу – «Слалом» і «Ралі» стали Руслан Муратов та Давид Попов. Фото: Хмельницька обласна рада

Срібло здобули спортсмени Житомирської області, а бронзу – Київської.

На річці Південний Буг у селі Сокілець, що на Вінниччині, з 5 по 9 жовтня тривав чемпіонат України зі спортивного водного туризму. За підсумками змагань, вибороли першість спортсмени з Хмельницької області. Про це повідомили у Хмельницькій обласній раді.

У чемпіонаті взяли участь 14 екіпажів із 7 регіонів країни, які проходили змагання у класах суден С-2 (катамаран двійка), а також 9 екіпажів із 6 регіонів України, що використовували катамаран-четвірку.

«На складних водних дистанціях IV класу – «Слалом» і «Ралі» – наші спортсмени вибороли 1 місце, а на дистанції «Спринт» здобули срібло», - зазначають у відомстві.

Серед екіпажів С-2 абсолютними чемпіонами стали Руслан Муратов та Давид Попов. Спортсмени є представниками Хмельницької обласної федерації спортивного туризму, а також Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Читайте також: Першість області з футболу. На два комплекти нагород – декілька претендентів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую