ye-logo.v1.2

Першість області з футболу. На два комплекти нагород – декілька претендентів

Спорт 2461
Вже 14 жовтня стануть відомі усі призери чемпіонату Хмельницької області з футболу
Вже 14 жовтня стануть відомі усі призери чемпіонату Хмельницької області з футболу. Фото: з архіву

Після матчів 19 туру й досі невідомо, які команди здобудуть срібні та бронзові медалі.

Передостанній ігровий календарний день у чемпіонаті Хмельниччини з футболу не дав відповіді на запитання: які ж команди фінішують на другому та третьому місцях. Тож інтрига в боротьбі за нагороди змагань зберігається.

Центральним поєдинком туру можна назвати гру в Нетішині, де «Енергетик-ХАЕС» приймав теофіпольську «Іскру». Команди до цього поєдинку мали однакову кількість очок та, по суті, ділили між собою третє місце в турнірній таблиці. Тож перемога будь якої дозволяла відірватися від переслідувача та впритул наблизитися до другої позиції. Однак, переможця так і не виявили – «Енергетик-ХАЕС» - «Іскра» 0:0.

А от красилівський «Случ» зміг вдома переграти «Оболонь-Чемерівці». Голи Євгена Михадьчука, Олександра Дияка та Павла Середюка принесли «Случу» перемогу з рахунком 3:0. А разом із цим – три очки до турнірної таблиці та продовження боротьби за медалі.

Зберігає шанси на нагороди й ФК «Антоніни», який в 19 турі вдома здолав «Жищинці» з рахунком 3:1. Вже на другій хвилині матчу Андрій Бартошук реалізував пенальті, а в другому таймі двічі у воротах гостей відзначився Сергій Поліщук. «Жищинцям» вдалося відіграти один гол на 78 хвилині завдяки влучному удару Олександра Бедратого. Але врятуватися від поразки – ні.

Ще у двох матчах були зафіксовані перемоги команд-гостей. У Городку місцева «Вікторія» програла хмельницькому «Поділлю» 1:3, а в Білогір'ї «Перлина Поділля» не вистояла перед достроковим чемпіоном 2023 року – «Колосом» із Полонного – 0:2.

Вже 11 жовтня відбудуться два пропущені матчі 14 та 15 турів. Від їх результатів залежатиме і подальша боротьба за срібні та бронзові нагороди чемпіонату. Адже «Енергетик-ХАЕС» в Полонному протистоятиме «Колосу», а «Іскра» в Теофіполі прийматиме ФК «Антоніни».

А 14 жовтня пройдуть заключні поєдинки обласної першості. «Колос» в Полонному прийматиме «Случ», ФК «Антоніни» вдома зіграють із «Перлиною Поділля». «Іскра» гратиме в Чемерівцях, а «Енергетик-ХАЕС» - у Хмельницькому. ФК «Жищинці» вдома прийматиме «Вікторію».

Турнірне становище команд станом на 9 жовтня:

1. «Колос» - 48 балів (17 матчів)
2. «Случ» - 39 (19)
3. «Іскра» - 36 (18)
4. «Енергетик-ХАЕС» - 36 (18)
5. «Антоніни» - 33 (18)
6. «Оболонь-Чемерівці» - 31 (19)
7. «Поділля» - 27 (18)
8. «Перлина Поділля» - 24 (19)
9. «Жищинці» - 13 (19)
10. «Вікторія» - 4 (19)
11. «Дунаївці» - 3 (20)
12. «Олімп» - всі результати анульовані, оскільки команд Деражні провела менше 50% матчів та знялася з чемпіонату.

Читайте також - Матч за участі «Поділля»: три пенальті та чергова поразка

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую