ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» здобув третю поспіль перемогу

Спорт 1134
Кристіан Свистун другий поспіль матч забиває голи в ворота суперників Агробізнеса
Кристіан Свистун другий поспіль матч забиває голи в ворота суперників Агробізнеса. Фото: з архіву

У першій лізі стартували матчі 15 туру.

Сьогодні, третього листопада, в чемпіонаті України з футболи серед команд першої ліги розпочався черговий ігровий день. І першими на старт вийшли гравці «Агробізнеса», які в Волочиську зіграли з тернопільською «Нивою».

Два поспіль тури команда з Волочиська перемагала суперників (у 14 турі в Хмельницькому обіграли «Поділля»), і сьогодні продовжила свою переможну серію. Щоправда, саме гості, які в минулому турі поступилися іншій команді з Хмельниччини – кам'янець-подільському «Епіцентру», могли першими відкрити рахунок. Але «Агробізнес» від голу на 8 хвилині врятував голкіпер Андрій Попович.

А ось господарям поля вдалося вразити ворота суперника у першому таймі. Після флангової подачі Романа Кузьмина, результативним ударом відзначився Кристіан Свистун, для якого цей гол став другим поспіль у чемпіонаті.

Вже на початку другого тайму «Агробізнес» міг подвоїти свою перевагу, але тернополян, після удару Дмитро Шостака врятував Максим Механів. Складалося враження, що матч так і завершився з рахунком 1:0. Та на 87 хвилині «Нива», завдяки швидкій атаці, змогла зрівняти рахунок – забив Данііл Вольський.

Нічия ажніяк не влаштовувала господарів і вони кинули всі сили вперед. І на 90 хвилині, після помилки голкіпера на виході, Руслан Бариляк забив переможний для «Агробізнеса» гол – 2:1.

Інші команди з Хмельниччини свої матчі 15 туру зіграють завтра, 4 листопада. У Кам'янці-Подільському «Епіцентр» прийматиме лідера першості – львівські «Карпати». А в Хмельницькому «Поділля» зіграє з ФК «Хуст» із Закарпаття.

Читайте також: «Поділля» - «Агробізнес»: дербі, в якому все вирішив єдиний гол (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую