ye-logo.v1.2

Волейбол. «Хмельницькі пантери» провели матчі 3 туру

Спорт 1236
Хмельницькі пантери продовжують здобувати перемоги в чемпіонаті України з волейболу серед жінок у вищій лізі
Хмельницькі пантери продовжують здобувати перемоги в чемпіонаті України з волейболу серед жінок у вищій лізі. Фото: https://ye.ua/sport/66106_Voleybol_Hmelnicki_panteri__startuvali_v_chempionati_Ukrayini.html

У вищій лізі чемпіонату України серед жінок хмельничанки зіграли чергові поєдинки.

Жіночий волейбольний клуб «Хмельницькі пантери» в Трускавці Львівської області провели два матчі 3 туру чемпіонату України з волейболу в вищій лізі. В одному поєдинку – поступилися, в другому – здобули переконливу перемогу.

16 грудня суперницями хмельничанок стала житомирська команда «Полісся-ОШВСМ-ЖДУ». Матч видався видовищним та напруженим, адже, щоб визначити переможця, клмандам довелося провести на майданчику 5 сетів. У першій партії сильнішими з рахунком 25:20 були «Хмельницькі пантери», але в другій та третій вони поступилися суперницях з рахунком 26:19 та 25:11. У четвертому сеті хмельничанки доволі впевнено обіграли «Полісся» - 25:10. Утім, у заключній партії до 15 очок кілька помилок «пантер» дозволили житомирянкам не лише вийти вперед у рахунку, а й втримати перевагу. У підсумку 15:11 та перемога «Полісся ОШВСМ-ЖДУ» в матчі з рахунком 3:1.

Сьогодні, 17 грудня, «Хмельницькі пантери» зіграли ще один – проти ВК «Спортліцей» з Київської області. І хмельничанки впевнено здолали суперниць. Першу партію подолянки виграли з рахунком 25:13, а другу ще переконливіше – 25:9. Лише в третьому сеті на майданчику точилася справжня боротьба, але й вона завершилася на користь волейболісток з Хмельницького – 25:22. Отож, матч завершився перемогою «Хмельницьких пантер» з рахунком 3:0.

Після трьох турів (хмельничанки в першому здобули 2 перемоги та 1 матч програли, а другий тур пропускали), «Хмельницькі пантери» мають в активі 9 очок (3 перемоги та 2 поразки). Попереду на команду очікують поєдинки 4 туру, які заплановані 20-21 січня. Суперницями хмельничанок стануть «Спортивна Академія «Прометей» з Кам'янского та ВК «Воллейбук-ЧНУ-ЧОДЮСШ» з Чернівців.

Читайте також: ВК «Поділля» провів чергові матчі та переміг

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую