ye-logo.v1.2

Волейбол. «Хмельницькі пантери» стартували в чемпіонаті України

Спорт 1282
Хмельницькі пантери свої перші матчі провели в Трускавці
Хмельницькі пантери свої перші матчі провели в Трускавці. Фото: facebook.com/fvu.in.ua

У вищій лізі пройшли матчі першого туру.

Розпочався чемпіонат України з волейболу серед жінок у вищій лізі. Цього сезону в змаганнях бере участь команда «Хмельницькі пантери», яка свої перші поєдинки провела в Трускавці.

У першій грі чемпіонату хмельничанкам протистояла команда з Івано-Франківська «Університет-ПНУ». Результат поєдинку визначився у трьох партіях, в яких сильнішими були «Хмельницькі пантери» - 25:19, 25:12 та 27:25.

Наступним суперником стала ще одна команда з Івано-Франківська - «Прикарпаття-Олімпія-ДЮСШ 2». І знову сильнішими виявилися волейболістки з Хмельницького. Щоправда, цього разу перемога була важчою, адже довелося провести п'ять сетів. Вигравши перші два – 25:21 та 25:19, далі «Хмельницькі пантери» поступилися двічі – 25:22 та 25:13. Утім, у вирішальній заключній партії… 15:13 та перемога в матчі представниць Хмельницького з рахунком 3:2.

У заключному поєдинку першого туру хмельничанки грали проти срібних призерок вищої ліги минулого сезону, господарок майданчику – волейбольного клубу «Нафтуся». Вигравши у першій партії 25:23, продовжити свій успіх «пантерам» не вдалося – гравчині з Трускавця були сильнішими 25:17, 25:11 та 29:27.

Отож, «Хмельницькі пантери» завершили перший тур, здобувши дві перемоги. І тепер команда в турнірній таблиці має 5 очок та 7 місце з 14 команд.

Читайте також: ВК «Поділля» зіграє в чемпіонаті та Кубку України

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую