ye-logo.v1.2

Волейбол. «Хмельницькі пантери» зіграли матчі 5 туру

Спорт 899
Хмельницькі пантери після 5 турів посідають 8 місце в вищій лізі
Хмельницькі пантери після 5 турів посідають 8 місце в вищій лізі. Фото: ФВУ

Хмельничанкам не вдалося здобути бажані очки.

У чемпіонаті України з волейболу в вищій лізі серед жінок пройшли поєдинки чергового туру. ВК «Хмельницькі пантери» у Чернівецькій області зіграв проти команд з Миколаєва та Запоріжжя. Хмельничанкам, аби продовжити боротьбу за вихід до «Фіналу чотирьох», потрібно було перемагати суперниць. Але не вдалося.

У першому матчі проти «ЦОП-ЧНУ-ДЮСШ N5-МФКФК» з Миколаєва – команди, яка теж претендує на найвищі місця, «Хмельницьким пантерам» не вдалося нав'язати свою гру суперницям. Вже у стартовому сеті хмельничанки зазнали фіаско з рахунком 10:25. У наступних двох «пантери» намагалися виправитися становище. Утім, також програли 15:25 та 18:25, а відтак поступилися з загальним рахунком у матчі 0:3.

Наступний суперник був ще складнішим – «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ ДЮСШ «Орбіта» з Запоріжжя, яка посідає друге місце. І перші два сети були за суперницями хмельничанок – 25:23 та 25:18. А ось у третій партії «Хмельницькі пантери» змогли здолати суперниць із рахунком 25:21. Утім, далі знову були сильніші волейболістки з Запоріжжя – 25:15. Тож «Орбіта» перемогла 3:1.

За два тури до завершення регулярної першості, «Хмельницькі пантери» з 12 очками посідають 8 місце. 17-18 лютого вони зіграють чергові поєдинки проти команд з Черкас та Чернігова, які посідають 12 та 11 місця відповідно.

Читайте також: ВК «Поділля» вийшов до «Фіналу чотирьох»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую