ye-logo.v1.2

Волейбол. Тренер «Хмельницьких пантер» розповів про чергові матчі в вищій лізі

Спорт 920
Максим Турик каже, що "Хмельницькі пантери" ще мають шанси бути в першій четвірці команд вищої ліги та докладуть максимум зусиль, що виконати це завдання
Максим Турик каже, що "Хмельницькі пантери" ще мають шанси бути в першій четвірці команд вищої ліги та докладуть максимум зусиль, що виконати це завдання. Фото: колаж автора

У 4 турі хмельничани виграли в одному з двох поєдинків.

У чемпіонаті України з волейболу в вищій лізі серед жінок пройшли матчі чергового туру. «Хмельницькі пантери» грали в Чернівецькій області, де зустрілися із «Прометеєм» із Кам'янського Дніпропетровської області та чернівецьким ВК «Воллейбук-ЧНУ-ЧОДЮСШ». Дніпрянкам хмельничанки поступилася, а ось буковинок здолали.

«У першій грі проти спортивної академії «Прометей», в складі якої зібрані найсильніші молоді волейболістки України, нам було важко, - каже головний тренер «Хмельницьких пантер» Максим Турик. – У нас достатньо вікових волейболісток, тоді як в суперниць – потужна та перспективна молодь. Утім, ми намагалися виграти, але не вийшло. Та трагедії з цього не робимо».

СА «Прометей» виграла з рахунком 3:0 і, до слова, продовжую свою переможну ходу, яка налічує сім матчів із семи зіграних.

У наступній грі хмельничанки здолали команду з Чернівців з рахунком 3:0. Вже у першій партії «Хмельницькі пантери» «не помітили» суперниць, здолавши з рахунком 25:8. У наступних двох сетах було вже не так легко – 25:21 та 28:26. «Можливо, після переконливої першої парті, дівчата трохи послабили свою агресію, - каже Максим Турик. – Та й ми почали робити ротацію складу, випускаючи молодь на майданчик. Був впевнений, що виграємо. Так і сталося».
Далі на «Хмельницьких пантер» очікують маті 5 туру, які пройдуть на Буковині 3-4 лютого. «Ми хочемо потрапити в першу четвірку .Це буде важко, але шанси ще маємо, адже попереду ще шість матчів, - продовжує головний тренер «Хмельницьких пантер» Максим Турик. - І наступний тур – один із вирішальних, адже зіграємо із командами з Миколаєва та Запоріжжя, які також борються за «четвірку». Тому нам головне набирати очки в кожному матчі, щоб не залежати потім від результатів суперниць».

Після чотирьох турів хмельницька команда має в активі 12 очок та посідає 6 місце. Команди з Миколаєва та Запоріжжя, з якими «пантери» зіграють 3 та 4 лютого відповідно, мають по 19 очок та посідають 2-3 місця.

Нагадаємо, наприкінці 2023 року «Хмельницькі пантери» брали участь у розіграші Кубка України, в якому не змогли пройти до наступного етапу через поразку від команди Суперліги з Рівного.

Читайте також: Футбол. «Поділля» залишилося ще без кількох футболістів, в «Агробізнесі» вже є перший новачок

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую