ye-logo.v1.2

Волейбол. ВК «Поділля» вийшов до «Фіналу чотирьох»

Спорт 1151
Хмельницьке Поділля виграло всі свої матчі на першому етапі чемпіонату України з волейболу в вищій лізі
Хмельницьке Поділля виграло всі свої матчі на першому етапі чемпіонату України з волейболу в вищій лізі. Фото: з архіву

Хмельничани провели заключні матчі першого етапу чемпіонату України в вищій лізі.

Волейбольний клуб «Поділля» 26-28 січня зіграв свої поєдинки третього туру першості та здобув чергові впевнені перемоги. Цього разу обіграли ВК «Покуття» з Івано-Франківщини 3:0, «Олюртранс-ЛНТУ» з Луцька 3:1 та «Булаву-Барком-Кажани» зі Львова 3:1.

«Моментами хлопці припускалися помилок, через які, до прикладу, програли перший сет команді з Луцька, - розповів сайту «Є ye.ua» головний тренер ВК «Поділля» Роман Ковальчук. – Але цьому є пояснення. Щоб не помилятися, потрібно, щоб був безперервний тренувальний процес. А в нас останні два тижні не вдавалося проводити повноцінні тренування, оскільки майже вся команда перехворіла. Тому під час матчів третього туру я експерементував зі складом. Вцілому, все вдалося. Тепер будемо готуватися до півфіналу».

Хмельницька команда стала єдиною на першому етапі, яка не програла жодного матчу – 8 перемог у 8 матчах. І матчі 4 туру «Поділля» пропускатиме. Але це не завадить хмельничанам фінішувати на першому місці, адже вони достроково посіли його і жоден із клубів вже немає шансів посунути подолян.

Тож «Поділля» зіграє в «Фіналі чотирьох», тобто, боротиметься на медалі чемпіонату. «У нас було завдання мінімум – потрапити до четвірки кращих, і ми його виконали, - каже Роман Ковальчук. – Тепер будемо ретельно готуватися до півфінального протистояння проти команди, яка посяде четверте місце».

Матчі за вихід до фіналу мають пройти 16-17 березня. Серія триватиме до двох перемог. Суперником хмельничан стануть або «Хотинські козаки» з Чернівеччини, або «Бахмут-ШВСМ» з Донеччини.

Читайте також: Тренер «Хмельницьких пантер» розповів про чергові матчі в вищій лізі

Кубок України з футзалу. Хмельницький «Urban» переміг, але далі йде команда з Дніпра

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую