ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» вийшло з відпустки та поки працюватиме в Хмельницькому

Спорт 1295
Хмельницьке Поділля навесні гратиме в групі "Вибування"
Хмельницьке Поділля навесні гратиме в групі "Вибування". Фото: з архіву

Заплановані й контрольні матчі, які команда проводитиме на виїзді.

Сьогодні, 7 лютого, хмельницьке «Поділля» розпочало підготовку до весняної частини чемпіонат України з футболу в першій лізі. «Перший етап проведемо в Хмельницькому, - розповів сайту «Є ye.ua» головний тренер команди Віталій Костишин. – Він триватиме 10-12 днів, а далі дамо кілька днів на відпочинок, після яких перейдемо на наступного етапу. Щоправда, про другі збори поки нічого не скажу. Хочемо їх провести за межами міста, але чи вдасться – важко нині сказати. Поки це питання вирішується».

Щодо кадрової ситуації, то окрім футболістів - Максима Войтіховського, Євгена Задої, Станіслава Василенка, Валерія Болденкова, Іллі Коваленка та Євгена Бикова, які ще раніше залишили розташування клубу, є ще одна втрата. Команда залишилася без тренерів воротарів Олексія Крупниченка. «То ж ми нині в пошуках нового тренера», - каже Віталій Володимирович. Щодо нових футболістів, то в клубів планують робити ставку на місцевих вихованців. «Якщо будуть молоді футболісти, які сильніше за наших, тоді будемо їх підписувати. Якщо ж ні, то візьмемо кілька гравців із «Поділля U-19», - додає наставник хмельничан.

«Поділля» вже має домовленості з шістьма клубами про проведення контрольних матчів. Вже 13 лютого хмельничани в Вінниці зіграють з «Нивою», а 16 лютого – в Чернівцях із «Буковиною». Інші спаринги – 22 лютого з ФСК «Маріуполь», 27 лютого з «Вікторією» з Сум, 3 березня з «Прикарпаттям» та 6 березня з «Дружбою» із Київщини – також пройдуть за межами Хмельницького. «Але цей список матчів не остаточний, - каже головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Ми домовляємося ще з іншими командами. Хочемо зіграти більше матчів».

Нагадаємо, що ще два першолігових клуби з Хмельниччини – волочиський «Агробізнес» та кам'янець-подільський «Епіцентр» вже готуються до чемпіонату. Він має відновитися 23 березня.

Читайте також: Волейбол. ВК «Поділля» вийшов до «Фіналу чотирьох»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую