ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля», «Агробізнес» та «Епіцентр» провели заключні спаринги перед чемпіонатом

Спорт 1980
Вже 23-24 березня Агробізнес, Поділля та Епіцентр проведуть свої матчі в першій лізі
Вже 23-24 березня Агробізнес, Поділля та Епіцентр проведуть свої матчі в першій лізі. Фото: з архіву

Вже наступного тижня на представників Хмельниччини в ПФЛ очікують перші офіційні поєдинки в 2024 році.

Команди Хмельницької області, які виступають у Професіональній футбольній лізі, завершили підготовку до весняної частини чемпіонату. Цього тижня вони зіграли заключні спаринги на зборах, а вже наступного – продовжать виступати в першій лізі.

Волочиський «Агробізнес» на Закарпатті зіграв два матчі. Спочатку підопічні Олександра Чижевського обіграли аматорський СК «Вільхівці» з рахунком 2:0. Двічі у воротах суперника розписався Максим Войтіховський. А перед поверненням до Волочиську, подоляни зіграли ще й з першоліговим харківським «Металістом»… Програли з рахунком 2:1, а єдиний гол у ворота суперника забив Василь Лойко.

Кам'янець-подільський «Епіцентр» у Києві також провів два спаринги. Одидва – проти друголігових клубів. Спочатку команда Сергія Нагорняка здолала вінницьку «Ниву» з рахунком 3:0, завдяки голам Андрія Ліповуза, Данили Кравчука та Андрія Беженара. А потім мінімального переграли столичний «Локомотив» 1:0 (автоголом відзначився гравець київської команди).

«Агробізнес» та «Епіцентр» вже наступного тижня розпочнуть боротьбу за високі місця в першій лізі матчами в групі «Чемпіонська». 23 березня «Епіцентр» в Кам'янці-Подільському прийматиме ФСК «Маріуполь», а «Агробізнес» 24 березня в Волочиську зіграє з «Вікторією» з Сум.

Хмельницьке «Поділля» свій заключний контрольний матч провело в Чернівцях проти аматорського клубу з Тернопільщини – ФК «Заліщики». Рахунок гри 7:0 на користь команди Віталія Костишина. І п'ять голів в цій грі забили новачки команди – тричі відзначився Богдан Кобзар, по голу забили Максим Куліш та Віталій Гемега. Ще два м'ячі забили Іван Оробець та Ярослав Доброхотов.

Далі на «Поділля» очікує боротьба в першій лізі в групі «Вибування». Хмельничани 23 березня зіграють на виїзді проти ФК «Чернігів».

Читайте також: Перервана серія «Агробізнеса» та поразка «Поділля»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую