ye-logo.v1.2

Футбол. Перервана серія «Агробізнеса» та поразка «Поділля»

Спорт 2012
Поділля свій перший офіційний матч у 2024 році має провести на виїзді проти ФК Чернігів
Поділля свій перший офіційний матч у 2024 році має провести на виїзді проти ФК Чернігів. Фото: з архіву

Клуби з Хмельниччини продовжують готуватися до чемпіонату.

Волочиський «Агробізнес» та хмельницьке «Поділля» провели свої чергові контрольні матчі під час підготовки до весняної частини чемпіонату України з футболу в першій лізі. Суперниками подоляни стали команди другої ліги.

«Агробізнес» на Закарпатті провів поєдинок проти ФК «Звягель» із Житомирщині, який очолює турнірну таблицю в другій лізі. Команда з Волочиська, яка в попередніх трьох спарингах перемогла своїх суперників, цього разу не змогла вразити ворота опонентів. Водночас, «Звягель» теж не забивав у цій грі. Тому матч «Агробізнес» - «Звягель» завершися з рахунком 0:0.

Вже завтра, 12 березня, подоляни проведуть черговий контрольний матч на Закарпатті. Суперником стане аматорський ФК «Вільхівці» з Івано-Франківської області.

А ось хмельницьке «Поділля» на Львівщині зіграло матч із «Дружбою» з Мирівки Київської області, яка в другій лізі посідає третє місце. Перший тайм протистояння не виявив переможця. А ось у другому суперник подолян відзначився двічі та переміг з рахунком 2:0.

Свій наступний спаринг хмельницьке «Поділля» планує провести 14 березня в Чернівцях проти аматорської команди ФК «Дністер» з Заліщиків Тернопільської області.

Ще один клуб з Хмельниччини – кам'янець-подільський «Епіцентр» цього вікенду не грав товариських матчів. Тож наступний спаринг команда проведе 13 березня в Києві проти вінницької «Ниви».

Нагадаємо, чемпіонат України з футболу в першій лізі відновиться 23 березня. «Епіцентр» та «Агробізнес» виступатимуть у групі «Чемпіонська», а «Поділля» - в групі «Вибування».

Читайте також: Третя поспіль перемога «Агробізнеса» та п'ята нічия «Епіцентра»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую