ye-logo.v1.2

Хмельницький ФК «Поділля» дозаявив шістьох нових футболістів

Спорт 3484
Хмельницьке Поділля має шість нових футболістів
Хмельницьке Поділля має шість нових футболістів. Фото: колаж автора

Двоє з них – власні вихованці, ще двоє – орендовані в інших клубів.

Вже 23 березня стартує другий етап чемпіонату України з футболу в першій лізі. А поки команди готуються до відновлення першості, триває і заявочна кампанія. І хмельницьке «Поділля» дозаявило одразу шістьох нових футболістів.

Навесні за «Поділля» матимуть шанс грати двоє вихованців клубу – 17-річний захисник Богдан Ковальчук та 18-річний нападник Назар Гамолов. Також клуб заявив вихованеця хмельницької ДЮСШ-1 Антона Федорова. До цього 23-річний півзахисник в сезоні 2020-2021 років вже мав досвід на професійному рівні, коли виступав у другій лізі за тоді ще дунаєвецький «Епіцентр». На аматорському ж рівні, Федоров пограв у чемпіоанті Хмельницької області за «Случ» з Красиловв, СК «Хмельницький», «Епіцентр», теофіпольську «Іскру» та полонський «Колос».

Ще двоє новачків «Поділля» орендувало в інших клубів. Ряди хмельничан поповнив 21-річний нападник Богдан Кобзар, контракт якого належить «Олександрії». Цей сезон він проводив у складі «Діназа» з Вишгорода, за який також виступав на правах оренди.

Гратиме за хмельничан і 25-річний півзахисник Максим Куліш із київського «Лівого берега». До цього він виступав за «Олександрію», «Рубікон», «Діназ», а також за один із клубів Словаччини. А на юнацькому рівні тривалий час грав за київське «Динамо» та був гравцем збірну України U-17.

За збірну України різних вікових груп свого часу виступав ще один новачок «Поділля» - 30-річний півзахисник Віталій Гемега. Також він у своїй кар'єрі грав за ужгородську «Говерлу», донецький «Олімпік», львівський «Рух», вінницьку «Ниву». Цього сезону в першій частині Гемега був гравцем «Діназу» з Вишгорода.

Раніше «Поділля» уклало контракт із 30-річним захисником Кирилом Пасічником.

Зазначимо й те, що навесні хмельничанам не допоможе нападник Ігор Карпенко. Він отримав ушкодження коліна у контрольному поєдинку із «Дружбою» та вибув на невизначений термін. За повідомленням пресслужби «Поділля», на Ігоря очікує оперативне втручання та реабілітація.

Завтра, 14 березня, хмельницьке «Поділля» в Чернівцях проведе свій черговий контрольний матч. Суперником стане аматорська команда ФК «Дністер» з Заліщиків Тернопільської області.

Читайте також: «Поділля» завершило етап підготовки матчем із «Прикарпаттям»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую