ye-logo.v1.2

Стартували непогано

Спорт 1377

Розпочався новий чемпіонат України з волейболу у вищій лізі серед чоловіків, в якому честь області захищає хмельницький “Новатор”.

 У першому ж турі подолянам дістався нелегкий суперник, який ще нещодавно виступав у вітчизняній Супер-лізі, – київський “Локомотив”, але через нестачу фінансування опинився у нижчому дивізіоні. Однак досвідчених волейболістів у “Локомотиві” вистачає, а тому спрогнозувати результат протистояння киян проти хмельничан було доволі важко. Але у першому ж матчі гравці “Новатора” продемонстрували столичному клубу, хто “в хаті господар”, перемігши “Локомотив” з рахунком 3:1. А ось у наступному матчі повторити успіх не вдалося.
Запекла боротьба на волейбольному майдачнику дійшла до того, що командам довелося вирішувати питання переможця матчу на тайм-брейці. І тут фортуна посміхнулася киянам, які виграли п’яту партію з рахунком 16:14 та здобули перемогу в матчі з рахунком 3:2.
Однак все одно можна вважати, що “Новатор”, попри цю поразку, розпочав новий чемпіонат доволі непогано, здобувши чотири очки у першому турі. А вже 9 жовтня на хмельничан очікує чергове випробовування – два виїзні матчі проти дніпропетровського “Дніпра-Автомобіліста”, для якого ці матчі стануть дебютом у новому сезоні.


Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую