ye-logo.v1.2

Хмельничани завоювали медалі на чемпіонаті України з бойового гопака

Спорт 1239
Вихованці Хмельницької обласної федерації бойового гопака 5 золотих медалей, дві срібних та дві бронзових
Вихованці Хмельницької обласної федерації бойового гопака 5 золотих медалей, дві срібних та дві бронзових. Фото: надане сайту "Є" тренером Тарасом Ткачем

На змаганнях хмельничан представляла команда з 7-ми учасників.

У Львові 21 квітня відбувся чемпіонат України з бойового гопака, у якому взяли участь понад чотири сотні спортсменів з усієї України. До фінальних щорічних змагань долучилися і вихованці Хмельницької обласної федерації бойового гопака та вибороли престижні нагороди - 5 золотих медалей, дві срібних та дві бронзових.

Як розповів сайту «Є ye.ua» тренер Тарас Ткач, хмельничан представляла команда з 7-ми учасників. Під час чемпіонату вони змагалися у трьох дисциплінах - «однотан», «тан-двобій» і «борня». У підсумку майстерність та техніку спортсменів Хмельницької обласної федерації бойового гопака, проявлену під час поєдинків, гідно оцінило журі.

Так у дисципліні «борня» Денис Зленко завоював перше місце, друге місце – в Андрія Добранського, третє місце виборов Назар Пасічник.

У дисципліні «однотан» хмельничани Андрій Добранський, Денис Зленко та Єгор Шафінський вибороли три «золота», «срібло» – у Мирослава Юрчука, а «бронза» - в Дмитра Чернія.

А під час «тан-двобою» перше місце також вибороли хмельничани – Єгор Шафінський і Юрчук Мирослав.

Також приймав участь у змаганях з волею до перемоги та опинився з мінімальним відривом за крок до призового місця Назар Коваль. 

Під час чемпіонату спортсмени змагалися у трьох дисциплінах - «однотан», «тан-двобій» і «борня». Фото: надане сайту "Є" тренером Тарасом Ткачем

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую