ye-logo.v1.2

«Спортлідер+» розпочне сезон у Черкасах

Спорт 2581
Вадим Рефель з «Поділля-УМВС» цього сезону гратиме за «Спортлідер+».
Вадим Рефель з «Поділля-УМВС» цього сезону гратиме за «Спортлідер+».. Фото: автора

Хмельницький футзальний клуб завершив підготовку до нового чемпіонату

22 жовтня стартує нова першість України з міні-футболу серед команд першої ліги. Цього року честь області в першій лізі захищатиме лише хмельницький «Спортлідер+», оскільки «Поділля-УМВС» не гратиме через фінансові проблеми.

Минулорічний бронзовий призер другої ліги провів два останніх передсезонних товариські матчі. Спочатку суперником «Спортлідера+» став чернівецький «Меркурій», який у минулій першості в першій лізі виборов бронзові нагороди. І хмельничани, які непогано провели цей поєдинок, поступилися, мабуть, через брак досвіду виступів на вищому рівні. На два голи Артема Гласа та Вадима Стасюка, гості відповіли шістьма. Але трагедії з цієї поразки в клубі не роблять. Кажуть, є чудова нагода помститися в чемпіонаті.

Ну, а останній спаринг хмельничани мали провести проти одного з клубів Тернополя. Однак тернополяни востанній момент повідомили,що не зможуть приїхати до Хмельницького. Через це головний тренер «Спортлідера+» Іван Стасюк прийняв рішення зіграти двосторонній матч – проти дублерів, які цього сезону виступатимуть у другій лізі. А, щоб перевага першої команди не була відчутною, вирівняв склади команди завдяки ротаціями. Когось із першої команди поставив грати за другу і навпаки. І такий поєдинок видався доволі цікавим. Ще в першому таймі футзалісти у чорних футболках забили два голи (відзначилися Микола Сохорук та Олександр Атласюк) у ворота «зелених», а ті в другому таймі відповіли голом Артема Гласа. Після завершення поєдинку відбулася серія пенальті, в якій теж були сильнішими «чорні».

Ось і завершилася підготовка до нового сезону. На черзі – старт чемпіонату. «Спортлідер+» свій перший матч у першій лізі проведе 22 жовтня. Гратимуть у Черкасах. А вже 29 жовтня у Хмельницькому відбудеться відкриття нового футзального сезону.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую