ye-logo.v1.2

Юні боксери з Хмельниччини вперше взяли участь у чемпіонаті Азії і повернулися із медалями

Спорт 248
У складі української збірної брали участь в змаганнях 6 боксерів й боксерок з Хмельниччини
У складі української збірної брали участь в змаганнях 6 боксерів й боксерок з Хмельниччини. Фото: facebook.com/admkm.gov.ua

«Золото» – у Марії Рафальської.

Українська збірна цьогоріч вперше взяла участь у чемпіонаті Азії з боксу серед юніорів та юніорок, школярок та школярів. У її складі було шість юних боксерів й боксерок з Хмельниччини. Зі змагань спортсмени повернулися із медалями, повідомили у Хмельницькій ОВА.

Першість на чемпіонаті взяла та привезла додому «золото» Марія Рафальська (46 кг). Марія Мацюра у вазі 37 кілограмів виборола на змаганнях срібну медаль. Назарій Флінта (52 кг), Уляна Овсепян (50 кг) та Олександр Малахов (50 кг) здобули бронзову нагороду чемпіонату. Вікторія Росецька (54 кг) поступилась в чвертьфіналі і зайняла п'яте місце.

Тренери: Анатолій та Андрій Чумакови, Денис Густодим, Дмитро Фурман, Вавринчук Олександр, Боруца Марія, Мельничук Руслан.

Чемпіонат Азії ASBC тривав з 28 серпня по 10 вересня. У ньому взяли участь 462 боксери з 26 країн. Зазначимо, що українським юним спортсменам змога взяти участь у цих змаганнях випала вперше. І вона є винятковою, йдеться в заяві Азійської конфедерації боксу. Рада директорів ASBC погодила участь збірної України, опираючись на статтю № 28.1/Y, що дозволяє ухвалювати рішення, які не охоплюються конституцією та правилами.

Читати також: «Для нас це вперше в історії»: хмельничанин Ярослав Шевченко виборов дві медалі на юнацькому чемпіонаті Європи з шахів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую