ye-logo.v1.2

Першість області з футболу. «Битва» в Хмельницькому та протистояння в Дунаївцях

Спорт 521
У двох матчах чемпіонату Хмельницької області з футболу забили 12 голів
У двох матчах чемпіонату Хмельницької області з футболу забили 12 голів. Фото: ілюстративне автора

Відбулися чергові матчі, в яких забили 12 голів.

У чемпіонаті Хмельниччини з футболу пройшли матчі одразу в двох групах – «медальній» та за 4-6 місця. Безумовно, центральним поєдинком була гра в Хмельницькому, де «Адреналін-ДЮСШ-1» приймав «Іскру-Поділля» з Теофіполя. Саме ці команди між собою виборюють срібні та бронзові медалі чемпіонату.

Для хмельничан матч розпочався доволі вдало, адже на 17 хвилині Олександр Морочківський вивів господарів вперед у рахунку. А ось далі… Гол Павла Савчука на 27 хвилині та Олександра Сєрафімова на 45 хвилині дозволили теофіпольчанам піти на перерву за переваги в рахунку. А вже на старті другого тайму «Іскра-Поділля» заробила пенальті, який реалізував Савчук. Здавалося, що рахунок 1:3 дозволить гостям здобути три очки та наздогнати «Андреналін-ДЮСШ-1» у турнірній таблиці. Утім, господарі, які цього тижня завдали першої поразки чемпіону області - «Колосу» з Полонного, були іншої думки. Спочатку на 69 хвилині Ігор ЛІсніченко відграв один м'яч, а на 85 хвилин Ярослав Загородній врятував свою команду від поразки. Отож, «Андреналін-ДЮСШ-1» - «Іскра-Поділля» 3:3. Попереду на ці команди очікує ще одна очна зустріч. Тепер у Теофіполі. Цей матч заплавнований на 21 вересня.

Турнірне становище команд за 1-3 місця:
1. «Колос» - 15 очок (6 матчів)
2. «Андреналін-ДЮСШ-1» - 6 (6)
3. «Іскра-Поділя» - 3 (6)

У Дунаївцях місцевий «Універ-Динамо-2» приймав «Оболонь-Чемерівці». Команди боряться за 4 місце в чемпіонаті й цей матч був принциповим для обох клубів, адже дунаївчани, в разі перемоги, могли б збільшити свою перевагу в турнірній таблиці, а чемерівчани – наздогнати суперника. І саме «Оболоні-Чемерівці» вдалося досягнути успіху в цій грі, в який також було забито 6 голів.

Вже на 22 хвилині матчу рахунок був 0:3, адже гості, завдяки влучним ударам Вадима Барицького, Максима Везнюка та Валерія Дібаєва (з пенальті), зробили собі комфортну перевагу. Утім, вже на 40 хвилині Кирило Кузьмицький реалізував пенальті й на перерву команди пішли за рахунку 1:3.

А ось у другому таймі команди обмінялися голами. Спочатку на 72 хвилині Дмитро Прохорчук вразив ворота гостей, але ті через дві хвилини відповіли влучним пострілом Богдана Щесневича. Отож, «Універ-Динамо-2» - «Оболонь-Чемерівці» 2:4.

Вже 21 вересня дунаївчани знову зіграють вдома. Цього разу проти «ДЮСШ-2» із Кам'янця-Подільського.

Турнірне становище команд за 4-6 місця:
1. «Оболонь-Чемерівці» - 10 очок (6 матчів)
2. «Універ-Динамо-2» - 10 (5)
3. «ДЮСШ-2» - 0 (5)

Читайте також: «Подільське дербі» у Волочиську з присмаком скандалу та нічия «Епіцентра»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую