ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» продовжує свою серію перемог, «Епіцентр» - перериває власну

Спорт 229
Епіцентр вдома не зміг здолати тернопільську Ниву
Епіцентр вдома не зміг здолати тернопільську Ниву. Фото: fcepicentr.com.ua

Два клуби з Хмельниччини провели свої чергові матчі.

У чемпіонаті України з футболу пройшли поєдинки 10 туру серед команд першої ліги. У групі «А» хмельницьке «Поділля» пропускало цей тур, а ось інші два представники Хмельниччини – зіграли та здобули залікові очки.

Волочиський «Агробізнес» в Ужгороді протистояв харківському «Металісту». Подоляни, які у попередніх семи матчах здобули стовідсотковий результат, змогли продовжити свою серію перемог. Гол Олега Леня на 33 хвилині приніс волочиській команді восьму поспіль звитягу. Цього разу з рахунком 1:0. «Агробізнес» залишається єдиним клубом у першій лізі, які ще не втратив жодного залікового балу.

А в Кам'янці-Подільському «Епіцентр» приймав тернопільську «Ниву». Кам'янчани до цього в рідних стінах провели вже чотири матчі, і в жодному не втрачали очок. І ось… у грі з «Нивою» «Епіцентру» не вдалося здобути п'яту домашню перемогу. Тернополяни на 7 хвилині матчу відкрили рахунок і до 64 хвилині мали мінімальну перевагу. Утім, Іван Бендера зміг вразити ворота «Ниви» та врятувати свою команду від поразки. Щоправда, кам'янчани мали шанси і виграти цей матч, але не реалізували кілька моментів, тож поєдинок завершився внічию 1:1.

Після 10 туру «Агробізнес» із 24 очками – одноосібний лідер у групі «А». Другим йде «Епіцентр», в якого 15 балів. На один заліковий пункт менше в чернівецької «Буковини», яка посідає поточне третє місце. Хмельницьке «Поділля» із 6 очками поки що п'яте.

Вже 9 жовтня пройдуть матчі 11 туру. «Епіцентр» пропускатиме, а ось інші два клуби з Хмельниччини гратимуть вдома. «Поділля» в Хмельницькому прийматиме «Металіст», а у Волочиську «Агробізнес» зіграє з «Буковиною».

Читайте також: Понад пів мільйона гривень зібрали на підтримку прикордонників під час благодійного забігу в Хмельницькому

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую