ye-logo.v1.2

Футзал. Кубок України: Кияни поступилися в Хмельницькому

Спорт 3393

«Спортлідер+» в 1/16 фіналу переграв «Київ-НПУ» з рахунком 2:1

На перший гол у матчі глядачам довелося очікувати аж 18 хвилин. І його на свій рахунок записав Віталій Атаманюк, який за шість матчів у складі «Спортлідера+» вже відзначився чотирма забитими м’ячами.
Після перерви хмельничани продовжували атакувати і на 24 хвилині поєдинку Артур Нємий, пісдя удару Атаманюка, який відбив голкіпер киян, встиг першим на добивання та збільшив перевагу господарів майданчика – 2:0. Зберегти ворота «сухими» «Спортлідеру+» не вдалося. На 37 хвилині поєдинку «Київ-НПУ», завдяки результативному удару В’ячеслава Листопада, відіграв один м’яч, але перевсти матч у додатковий час киянам не вдалося. Хмельничани, здобувши перемогу з рахунком 2:1, вийшли до 1/8 фіналу кубка України.
Свій наступний матч «Спортлідер+» зіграє 10 грудня в першості України серед команд першої ліги. В цей день хмельничани вдома прийматимуть львівський «Лемберг». Ну, а який клуб стане суперником «спортлідерців» у наступному раунді Кубка України стане відомо після жеребкування, яке відбудеться 29 листопада.

Коментарі:

Нестор Махно 28.11.2011 12:39

молодці хлопці! бажаю успіху в 1/8 і проходу далі і далі

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую