ye-logo.v1.2

“Поставили на місце” –

Спорт 1370
Кращий форвард “Динамо” Олексій Колесников (праворуч) цього разу пішов з поля без забитого гола.. Фото: Фото автора.

Саме так можна назвати події в матчі хмельницького “Динамо” та іллічівського “Бастіону”

Черговий поєдинок друголігових всеукраїнських змагань з футболу в Хмельницькому підтвердив негласне правило: “Перемагає той, в кого є гроші”. А тому, мабуть, багато хто здогадався, що хмельницьке “Динамо” в матчі проти іллічівського “Бастіону” зазнало п’ятої поразки в сезоні. Поразки, між іншим, закономірної. Ну, не можуть подоляни лише на ентузіазмі перегравати лідерів першості! А “Бастіон”, до речі, посідаючи третє місце в турнірній таблиці, має непогані шанси на вихід до першого дивізіону…
Вже на початку зустрічі нечисельні глядачі у спорткомплексі “Поділля” стали свідками того, як “Динамо” був призначений сумнівний пенальті. І це на першій хвилині! Однак гості, віддамо їм належне, не змогли реалізувати одинадцятиметровий. Кращий бомбардир “Бастіону” Саїд Белмохтар примудрився пробити повз ворота. Але через п’ять хвилин реабілітувався. Отримавши пас від Юрія Комягіна, форвард гостей влучно пробив із 12 метрів та відкрив рахунок у грі. Господарі ж “огризнулися” двома ударами Андрія Слободяна, однак вони не стали гольовими. Згодом пробити голкіпера “Бастіону”, в якого хмельничани в своїй історії ще жодного разу не вигравали, спробував Андрій Яремчук. Але і йому не судилося стати рятівником “Динамо”. На 36 хвилині матчу хмельничани створили чи не найнебезпечніший момент у першій сорокап’ятихвилинці, коли до атаки підключився захисник Антон Осокін, який не зміг з 12 метрів влучно пробити по воротах гостей. Господарі атакували, атакували і ще раз атакували, але забити ніяк не могли. У підсумку пішли на перерву за рахунку 0:1.  
У другому таймі “динамівці” продовжили свої спроби зрівняти рахунок. І на 47 хвилині “рятівною паличкою” ледве не став Андрій Яремчук, котрий з п’яти метрів, здавалося, вже “знімав павутиння” з воріт “Бастіону”. Аж ні! Іллічівців врятував екс-захисник хмельницького “Поділля” Володимир Рудий, котрий в останній момент у підкаті вибив м’яча подалі від власних воріт. Цей момент наче сколихнув гостей і вони одразу ж провели декілька небезпечних атак, які так і не втілилися у забиті голи. Натомість хмельничани, взявши вимушену паузу, “прокинулися” у середині другого тайму, коли після подачі кутового голкіпер “Бастіону” невдало вибив м’яча і той опинився у Богдана Дехтярука. На жаль, удар нападника “Динамо” став для стража воріт іллічівського клубу легкою здобиччю. А на 86 хвилині поєдинку попри потужний удар того ж таки Дехтярука, “Бастіон” врятував голкіпер. Через дві хвилини прихильники “Динамо”, як і самі гравці, схопилися за голови – арбітр призначив другий пенальті у ворота господарів! Наче м’яч влучив у руку Тимуру Мацієвичу. Цього разу виконувати одинадцятиметровий удар підійшов Володимир Рудий, який і запалив “двієчку” на табло. “Я не міг пробити повз ворота, – вже після гри сказав екс-гравець хмельницького клубу Володимир Рудий. – Бо мене б не зрозуміли одноклубники. Всі б подумали, що я навмисно не забив своїм”.  
Ну, а за рахунку 0:2 гра заспокоїлася. Хмельничани вже морально не могли йти вперед, а “Бастіон” – просто не хотів. У підсумку іллічівці поїхали додому із трьома очками, зберігши за собою третє місце в турнірній таблиці. “Динамо” ж із восьмої сходинки “впало” на дев’яту.


Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую